G4Media.ro

Numărul de treceri prin turnichetele din Poiana Brașov în ianuarie și februarie,…

Numărul de treceri prin turnichetele din Poiana Brașov în ianuarie și februarie, aproximativ egal cu cel de anul trecut, înainte de pandemie

Peste 1,3 milioane de treceri prin turnichetele din Poiana Braşov au fost înregistrate în lunile ianuarie şi februarie, număr aproximativ egal cu cel raportat în perioada similară a anului trecut, au informat, marţi, reprezentanţii Primăriei Braşov, relatează Agerpres.

Conform sursei citate, de la 1 ianuarie, dată la care au fost deschise primele pârtii, s-au înregistrat 1,31 milioane de treceri prin turnichete, în timp ce anul trecut, în perioada similară, când nu existau restricţiile impuse de pandemie, inclusiv obligativitatea reducerii la jumătate a numărului de persoane transportate de instalaţiile pe cablu, numărul acestora a fost de 1,39 milioane.

Anul acesta, zilele cele mai aglomerate în Poiana Braşov s-au înregistrat în februarie, pe data de 3, şi în weekendul 19-21, cu peste 30.000, respectiv, aproape 100.000 de treceri.

Primăria Braşov a mai anunţat că, începând de marţi tarifele pentru transportul pe cablu s-au redus cu aproximativ 50% în timpul săptămânii, urmând ca, de săptămâna viitoare, această reducere să fie valabilă şi în weekend.

Foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. La cate lumeee, lumea de pe lume, s-a inchesuit in statiunile montane in fiece sf de saptamana, nu inteleg cum de marii specialisti nu vad Legatura intre ce am spus si nr crecand de internari covid pentru adultul tanar in special.
    Ce val 3..
    Valul e al celor ce au stat nas in nas pe partii, in teleferic sau altii la terase..
    Asa valuri tot vom avea…
    Doar Cel de Sus stie pana cand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.