G4Media.ro

Numărul cazurilor de infectare cu Sars-CoV-2 din grupa de vârstă 0-19 ani…

Numărul cazurilor de infectare cu Sars-CoV-2 din grupa de vârstă 0-19 ani raportat la total cazuri a scăzut pentru prima dată sub 6%, la trei săptămâni de la închiderea școlilor

Procentul cazurilor de infectare cu Sars-CoV-2 din grupa de vârstă 0-19 ani, în total cazuri, a fost de 5,84, potrivit datelor oficiale comunicate de Ministerul Sănătății, analizate de Edupedu.ro. Practic, este pentru prima dată de la debutul anului școlar 2020-2021 când acest indicator scade sub 6%, iar această scădere are loc la trei săptămâni de la închiderea fizică a școlilor și mutarea cursurilor în mediul online.

Procentul cazurilor de infectare la copii și tineri în total cazuri înregistrate în România a a vut o evoluție ușor ascendentă de la debutul anului școlar, când era la 6,18, atingând un maximum pe 25 octombrie – 6,53.

Pe 1 noiembrie deja se vedea o scădere ușoară a numărului de tineri și copii infectați, raportat la total cazuri, în contextul în care pentru raportarea la populația totală se atingeau recorduri zilnice. Scăderea a continuat până la 6,11 pe 10 noiembrie, atingând cota 6% pe 21 noiembrie.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Copii si tinerii sunt foarte putin testati fiindca in general sunt asimptomatici. Dar sunt darnici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.