G4Media.ro

Numai 62% din clujeni au fost recenzați / În municipiu ar mai…

Sursa foto: Pixabay

Numai 62% din clujeni au fost recenzați / În municipiu ar mai fi de recenzat încă aproximativ 100.000 de persoane

Numai 62% din locuitorii municipiului Cluj-Napoca au fost recenzați până acum, în cadrul Recensamântului Populației și Locuințelor, a declarat marți, viceprimarul Dan Tarcea, citat de Agenția de Presă Rador.

Astfel, în municipiu ar mai fi de recenzat încă aproximativ 100.000 de persoane. La nivel național, în urmă cu câteva zile, procentul depășea 83%.

Perioada de recenzare s-a prelungit pâna duminică, 24 iulie, iar cei care nu au fost cuprinși în proces se pot prezenta la punctele fixe organziate de primării. Autoritățile fac un apel în acest sens.

În municipiul Cluj-Napoca au fost deschise opt puncte pentru recenzarea față în față.

Acestea sunt amenajate la cluburile pensionarilor din cartiere, la Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei – pe strada Moților, în Iulius Mall, la Auchan–Iris și la Direcția de Statistică a Județului Cluj – pe strada Brassai nr.13.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Cum domnle, fruncea tarii, Clujul nu e in stare sa fie recenzat macar aproape de suta la suta? E rusine mare domnle sa nu mai dai bine cand se vand pubele de 40 mp la 130000 de euro si cand ajungi sa platesti la un restaurant pentru o ciorba 35 de lei. Civilizatia asta…

  2. Se misca mai lent;)

  3. Nu se mai pot Autorecenza Oamenii , deoarece a fost pana la 27 Mai 2022 .