G4Media.ro

Nu toți medicii de familie mureșeni vor să vaccineze anti-covid: ”Eu nu…

sursa foto: Pexels/ Karolina Grabowska

Nu toți medicii de familie mureșeni vor să vaccineze anti-covid: ”Eu nu mai am energie, putere, capacitate, sănătate să mai fac și vaccinarea anti-Covid”

Pentru că au tot mai multe sarcini impuse de autoritățile sanitare, numeroase consultații și nu pot oferi un circuit special la cabinet, unii medici de familie mureșeni refuză să vaccineze împotriva Covid, informează Agenția de presă Rador.

Reprezentanții DSP Mureș spun că fiecare medic de familie are posibilitatea să vaccineze, dacă încheie un act adițional, însă nu poate fi vorba de obligativitate.

Persoanele care doresc vaccinarea, sunt îndrumate la alte cabinete, a precizat medicul de familie din Târgu Mureș, Ileana Mihăescu.

”Orice altă vaccinare fac, iar cine este doritor de doza 4 putem să dăm numele câtorva colegi care sunt dispuși să vaccineze anti-Covid dar, eu, personal, nu. Vaccinurile înafara Programului Național nu sunt obligatorii. Eu nu mai am energie, putere, capacitate, sănătate să mai fac și vaccinarea anti-covid. Ne trebuie circuite, trebuie preluate vaccinurile, sunt flacoane multi-doză, dacă pierd o doză, mi se impută mie. Sunt o mulțime de motive pentru care refuz să vaccinez în cabinet”, spune medicul

Din luna iunie, vaccinarea anti-Covid se face exclusiv la cabinetele medicilor de familie.

În funcție de solicitări, medicii comandă dozele de vaccin la DSP și trebuie să le administreze în de cel mult o lună de zile.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Ca să le administreze într-o lună de zile trebuie să le țină o lună de zile.
    Ca să le țină o lună de zile trebuie să le țină la -70 de grade Celsius, altfel se strică. Doar nu vrem să facem vaccin cu chestii experimentale stricate, nu?
    Hai, arătați-mi și mie cabinetul medical care are un astfel de frigider.

  2. Încetați cu experimentele medicale, oamenii nu sunt cobaii cercetării științifice, sub niciun pretext ( chiar dacă legea sănătății mentale din România prevede altfel)

  3. Bagă-ți credința fix în cur! :)))))

  4. Sunteți plătiți la numărul de pacienți,asta de ce nu o spuneți secăturilor!și mulți dintre voi aveți mii de pacienți!de vina e și legea că va permite!