G4Media.ro

Nu mai are cine să ridice gunoiul din Sectorul 5. Agenția pentru…

Nu mai are cine să ridice gunoiul din Sectorul 5. Agenția pentru Protecția Mediului a suspendat autorizația pentru Salubritate Fapte 5 SA, compania primăriei de sector

Agenția pentru Protecția Mediului București a dispus suspendarea autorizației de mediu pentru Salubrizare Fapte 5 S.A., compania de salubritate a primăriei Sectorului 5, potrivit unui comunicat al primăriei.

Autorizația a fost suspendată întrucât societatea primăriei nu a respectat prevederile documentului emis pe 16 septembrie 2020. ”Aspectele de neconformitate au fost constatate în urma controlului efectuat de Garda Națională de Mediu. Suspendarea autorizației se menține 6 luni, mai exact până în data de 15.08.2021. Pe perioada suspendării, desfășurarea activității este interzisă”, se arată în comunicatul primăriei Sectorului 5.

Potrivit reprezentanților primăriei, suspendarea autorizației de mediu pentru compania de salubritate a primăriei înseamnă că nu mai are cine să ridice gunoiul din Sectorul 5.

Primarul Cristian Popescu Piedone, a convocat joi, 18 februarie 2021, o ședință de Consiliu local pentru a găsi eventuale soluții.

”Problema gunoiului de pe raza sectorului, dacă nu este soluționată la timp, poate deveni un real pericol pentru comunitate. Nu vreau să văd gunoi pe străzi și nu vreau să lăsăm sute de oameni fără loc de muncă. Toți factorii decidenți trebuie să conștientizeze gravitatea situației în care ne aflăm și să găsească o soluție de îndată pentru evitarea unei crize majore de sănătate publică, generată în mod voit și repetat de vechea administrație publică a sectorului”, a declarat primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone.

Probleme cu salubritatea au fost înregistrate și în Sectorul 1 unde există un conflict între noul primar USR Clotilde Armand și operatorul Romprest.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Le împinge Piedone cu piciorul, doar sa-i spuneti cand sa se opreasca sa nu cada si el in groapa

  2. Erati asa ingrijorati ca se umple sectorul 1 de gunoaie, cand de fapt gunoaiele sunt in birou la sociopatul din sectorul 5 pe care l-ati votat, inteligentilor.

  3. ,,Autorizația a fost suspendată întrucât societatea primăriei nu a respectat prevederile documentului emis pe 16 septembrie 2020.”

    De ce nu se face referire in articol la prevederile acestea sau macar la o parte din ele ?
    De ce nu este atasat articolului documentul la care se face referire ?

    Prezentare incomplea a unei stari de fapt . Asta da jurnalism ….

  4. Daca e pe-asa, propun sa ne strangem gunoaiele si sa le lasam in fata primariei sectorului 5 pana la gasirea unei solutii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.