G4Media.ro

Nu există planuri ca preşedintele SUA, Joe Biden, să meargă în Ucraina,…

sursa foto: Twitter\ Joe Biden

Nu există planuri ca preşedintele SUA, Joe Biden, să meargă în Ucraina, deşi Prima Doamnă a fost acolo, spune Casa Albă / ”Călătoria lor este puţin diferită, cred că ştiţi cu toţii”

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, le-a declarat luni reporterilor că nu există niciun plan ca preşedintele Joe Biden să călătorească în Ucraina, chiar şi după călătoria primei doamne Jill Biden în această ţară, în weekend, transmite News.ro, care citează CNN.

”Călătoria lor este puţin diferită, cred că ştiţi cu toţii. Nu este nicio călătorie planificată în prezent”, a spus Psaki reporterilor, adăugând că preşedintelui Joe Biden „i-ar plăcea să meargă în Ucraina, dar nu este nimic planificat în acest moment”.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a mai menţionat că ”Prima Doamnă nu ar fi plecat dacă nu ne-am simţi confortabil cu aranjamentele de securitate”, garantându-i siguranţa şi a călătorit în regiune „pentru că a vrut să meargă de Ziua Mamei.

Psaki a precizat că Jill Biden a considerat important să arate poporului ucrainean că războiul trebuie să se oprească, că războiul a fost brutal şi că poporul Statelor Unite este alături de poporul Ucrainei.

sursa foto: Twitter / Joe Biden

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter