G4Media.ro

Nu a fost pusă în discuţie la nivelul autorităţilor varianta activării unui…

Nu a fost pusă în discuţie la nivelul autorităţilor varianta activării unui presupus „Scenariu 5”, anunță Grupul de Comunicare Strategică

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a informat, marţi, că nu a fost pusă în discuţie sau enunţată la nivelul autorităţilor varianta activării unui presupus „Scenariu 5″, această sintagmă fiind „o speculaţie fără fundament în realitate”.

„Având în vedere vehicularea prin intermediul unor publicaţii online de informaţii false referitoare la ipoteza unui ‘scenariu 5’ în contextul epidemiei de COVID-19, precum şi a unei presupuse măsuri de ‘carantinare a Bucureştiului’, Grupul de Comunicare Strategică este abilitat să facă următoarele precizări: nu a fost pusă în discuţie sau enunţată la nivelul autorităţilor varianta activării unui presupus ‘scenariu 5’, această sintagmă este o speculaţie fără fundament în realitate. Nu a fost pusă în discuţie sau enunţată la nivelul autorităţilor varianta ‘carantinării Bucureştiului’, iar această ipoteză a mai făcut obiectul unei dezminţiri anterioare. Reiterăm apelul către instituţiile de presă de a nu pune în circulaţie informaţii sau ipoteze care nu beneficiază de confirmări din surse oficiale, întrucât acestea pot genera atitudini şi comportamente sociale nejustificate în raport cu situaţia în fapt”, transmite GCS.

 

Sursa Foto: Agerpres

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Si grija de sora mea, Raluca Popa (fosta Prisecaru). Nu este timpul pierdut pentru instituirea carantinei Bucurestilor. Nu am cum, imi este imposibil dupa cele intamplate in iunie 2019 vis-à-vis de Athos. Str. Padurea cu alumni, nr 6. Nunta de pe Monetariei si avioanele prabusite din Baneasa pe care m-am visat, azi sunt fix 2 ani de cand sotul ei avea halucinatii ca vezi,fa du-te n pula mea, vezi ce face sor ta ca s-a imbatat si se linge. Daca nu o gasesc vie cand trece nenorocirea, ca arunc in aer toate vapoarele. Se stie din stir!

  2. Frica de Bau-Bau, asa ca ne intrecem in comunicate? Brrr…

  3. DEMISIA, Vela!!! DEMISIA, Streinu Cercel!!