G4Media.ro

Noul subprefect al județului Timiș: A  fost ales consilier local în Timișoara…

Sursa foto: Lugojeanul

Noul subprefect al județului Timiș: A  fost ales consilier local în Timișoara pe listele PNL, a votat aici alături de consilierii USR și a trecut la PSD

Raul Ambruș (foto dreapta) este noul subprefect al județului Timiș, el depunând miercuri jurământul de investire în funcție, în cadrul unei ceremonii desfăşurate în sistem videoconferinţă, în prezenţa reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne și a prefectului Mihai Ritivoiu, relatează Lugojeanul.

Raul Ambruș are 33 de ani, este absolvent al Universității Politehnica Timișoara și a fost ales consilier local în Consiliul Local Timișoara, în mandatul 2020-2024.  Acesta este fiul fostului viceprimar al Lugojului Ioan Ambruș.

Raul Ambruș renunță la calitatea de membru al Consiliului Local Timișoara, acolo unde a fost ales pe listele PNL. Ambruș este cunoscut pentru traseismul de care a dat dovadă în actualul mandat. În Consiliul local s-a alăturat și a asigurat majoritatea celor de la USR, însă recent a decis să se alăture social-democraților.

Ambruș s-a alăturat PSD, după ce inițial începuse campania pentru alegerile locale în cadrul Alianței pentru Timișoara, care îl susține pe Dominic Fritz pentru obținerea unui nou mandat.

A declarat apoi că a decis să treacă de partea stângii, deoarece nu poate să-l susțină pe Alin Nica, cu care se află în conflict.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. nascuti sa fie la putere !

  2. un om integru

  3. Alegeri comasate=Comedie teribilă.