G4Media.ro

Noul manager general al Continental Sibiu: singurul efect pe care l-a avut…

Sursa foto: Continental

Noul manager general al Continental Sibiu: singurul efect pe care l-a avut războiul a fost că unele lanțuri de aprovizionare au fost perturbate / Am depășit criza provocată de pandemie, estimăm ani de creștere

Sonok Rivetto, noul manager general al companiei Continental Sibiu, susține că societatea a depășit problemele provocate de pandemie și că nu este afectată de războiul din Ucraina, într-un interviu acordat Turnul Sfatului.

”Sinceră să fiu, din punct de vedere al afacerilor singurul efect pe care l-a avut războiul a fost că unele lanțuri de aprovizionare au fost perturbate. Mă refer în special la materialele pe care le primim. Toate aceste disfuncționalități au fost depășite. (…) Asta din punct de vedere al afacerilor. Din punct de vedere uman, este cu totul altceva. Bineînțeles că există oameni afectați, oameni îngrijorați de ce se întâmplă în Ucraina, de refugiați, precum și oameni preocupați de evoluția globală a situației. Este firesc. În ceea ce privește mediul de afaceri, nu ne așteptăm la scăderi sau probleme grave”, susține managerul.

Sonok Rivetto este născută în Coreea de Sud, trăiește de aproape 30 de ani în Statele Unite ale Americii și vine la Sibiu din Manila, Filipine, unde a lucrat tot pentru Continental.

Susține că va urma o perioadă de creștere pentru Continental.

”Începând cu anul 2019 și în 2020 mai ales, industria automotive a atins un punct maxim de scădere. Începând cu 2021 am revenit pe creștere și anul acesta este primul cu creștere solidă, pe care o estimăm constantă pentru următorii ani. După 2025 vedem o nouă etapă de creștere. Pentru această etapă ne pregătim acum, inclusiv pentru acel moment demarăm în prezent extinderea școlii duale și introducem clase noi. În trei ani vom avea mare nevoie de absolvenți”, a mai transmis Sonok Rivetto.

Sursa foto: Continental

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter