G4Media.ro

Nou schimb de replici Dragnea-Toader: Liderul PSD acuză Ministerul Justiției că a…

Nou schimb de replici Dragnea-Toader: Liderul PSD acuză Ministerul Justiției că a pus piedici OUG pentru simplificarea procedurilor la achizițiile publice / Toader spune că avizarea oricărui proiect nu a durat mai mult de 3 zile

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a acuzat Ministerul Justiției, sâmbătă, în conferința de presă de la Iași, că a pus piedici ordonanței de urgență pentru simplificarea procedurilor la achizițiile publice, iar Tudorel Toader i-a răspuns pe Facebook ministerul nu a blocat și nici nu a întârziat adoptarea actelor normativ, pentru că avizarea oricărui proiect nu a durat mai mult de 3 zile.

Dragnea a fost întrebat ce se întâmplă cu OUG privind simplificarea procedurilor pentru achizițiile publice, în condițiile în care se așteaptă avizul Ministerului Justiției, unde este un ministru remaniat.

„Sigur mai rău nu poate fi, pentru că de la acel minister au venit pe această ordonanță în permanență observații, observații și puncte de vedere negative că nu trebuie făcută. Eu sper ca într-o următoare ședință de Guvern să găsească totuși… Nu știu, Iohannis va numi, nu va numi, un interimar tot trebuie să funcționeze la acel minister care să sperăm că va gândi în spiritul programului de guvernare, nu să pună în continuare piedici”, a afirmat Liviu Dragnea.

Tudorel Toader a replicat pe Facebook cu „o simplă și primă clarificare”.

„MJ nu a blocat și nici nu a întârziat procedura de avizare și de adoptare a actelor normative. Mulțumiri tuturor colegilor din MJ care au făcut posibil ca durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea și până la ieșirea din minister, să nu dureze mai mult de 2,5, maxim 3 zile. Felicit pe toți colegii din minister care, în procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au făcut dovada unei depline responsabilități și a unui înalt profesionalism. În acest sens, luni voi publica și situația statistică!”, a scris Toader.

Foto: Tudorel Toader (Inquam Photos / Octav Ganea)

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Simplă precizare, durata medie nu poate să fie maximă.

  2. ce teatru, sinistrul justitiei se vrea scos la vopsea.

    • Mai Tudorele Buborele Minciunele, dupa ce ai tavalit tot ce ai putut, dupa ce ai fost sluga si presul lui Dragnea, te-a apucat mandria de taran coclit de la Vulturul? S-au revoltat bubele de pe tine? Bai jegosule, du-te acasa la tine unde aia inca te mai suporta ca sunt moldoveni prosti noi ne-am saturat de suspansul tau de idiot.

  3. Singura stire care ne intereseaza despre cei doi este condamnarea definitiva si cat mai multi ani la racoare dupa cat rau ne fac.

  4. Ce val ca Toader trece…

  5. Adica: Tudorele, esti o gioarsa, n-ai pupat prompt si cu evlavie. Ba sa-mi fie cu iertare, am fost sluga prea-plecata, cu buzele mereu lipite de dosul dumneavoastra.

  6. Sincer parca imi este mie jena de rușinea lui. Degradant! Ma rog, se stie din mosi stramosi ca daca te amesteci cu porcii…. Eu ii recomand sa fie mai barbat si sa nu se lase calcat in picioare de toti smenarii. Ce -ti mai trebuia dorele erai fruntea in Iași si acum risti sa fii un paria. Jenant.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.