G4Media.ro

Nou festival de film organizat de TIFF la Constanța, pe malul mării.…

Foto: Cultura la duba

Nou festival de film organizat de TIFF la Constanța, pe malul mării. Sunscreen Film & Arts Festival va avea proiecții în aer liber și în cinema, cine-concerte și ateliere

Un nou festival de film organizat de TIFF va avea loc în această vară la Constanța, pe malul mării. Sunscreen Sunscreen va avea proiecții în aer liber și în cinema, cine-concerte și ateliere, transmite Actual de Cluj.

Orgaizatorii au anunțat prima ediție a Sunscreen Film & Arts Festival – un nou eveniment la malul mării, cu proiecții în aer liber și în cinema, cine-concerte, un program dedicat copiilor și petreceri, între 8 și 11 septembrie. Programul primei ediții cuprinde proiecții a zeci de filme de succes, dar și întâlniri cu invitați din lumea filmului.

Evenimentul are în spate echipa TIFF, care a transformat Cluj-Napoca într-o destinație internațională pentru iubitorii de film și care se va folosi de experiența acumulată în ultimii 20 de ani pentru a construi un nou eveniment la malul mării.

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, și Erwin Șimșensohn, regizor și directorul Teatrului de Stat Constanța, sunt în aceste zile la TIFF, unde se vor întâlni cu echipa festivalului, în pregătirea evenimentului din septembrie.

Programul primei ediții include o selecție de peste 30 de filme, cine-concerte cu artiști renumiți, proiecții și ateliere pentru copii și părinți, experiențe cine-culinare și cinema în realitate virtuală, în cinci locații din Constanța: Piața Ovidiu, Plaja Reyna, Teatrul de Vară Soveja, Sala Jean Constantin și Sala Studio a Teatrului de Stat.

sursa: Actual de Cluj

sursa foto: TIFF

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...