G4Media.ro

Noi secretari de stat numiţi la Sănătate, Antreprenoriat şi Interne prin decizii…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Noi secretari de stat numiţi la Sănătate, Antreprenoriat şi Interne prin decizii ale premierului / Noul secretar de stat de la Sănătate, fost manager al spitalului de pediatrie din Ploiești, declarat incompatibil de ANI

Premierul Nicolae Ciucă a numit noi secretari de stat la Ministerele Sănătăţii, al Antreprenoriatului şi Turismului şi al Afacerilor Interne, transmite Agerpres.

Astfel, potrivit deciziilor prim-ministrului publicate, joi, în Monitorul Oficial, au fost numiţi în funcţia de secretar de stat: Cătălin Vişean la Ministerul Sănătăţii, Tudoriţa Lungu la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului şi Romeo Simionescu la Ministerul Afacerilor Interne.

Cătălin Vișean, susținut de PSD, a fost managerul spitalului de pediatrie din Ploiești. Ziarul Incomod a scris în 2018 că Vișean a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate, care l-a declarat incompatibil! În ciuda sentinței definitive a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cătălin Vișean nu a fost revocat din funcție.

Cătălin Vişean a fost găsit incompatibil pentru că, în perioada 01 decembrie 2010 – 30 aprilie 2012, a deţinut simultan cu funcţia de Manager al Spitalului de Boli Infecţioase Ploieşti şi funcţia de consilier pe probleme sociale în cadrul Biroului parlamentar al deputatului Sever Voinescu.

Tudorița Lungu, fost deputat PNL, a ocupat în trecut diverse funcții în administrație, dar nu are experiență în turism. (Vezi aici CV-ul)

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Daca nu ar fi ei, nimeni nu ar accepta pozitiile respective. Pentru ca ajutorul colegial pentru un scop comun nu exista la Stat

 2. NOI SI NOI LACUSTE DE PARTID ADUSE PENTRU A FI GHIFTUITE.
  ciuca ARE O SINGURA OCUPATIE SA SEMNEZE CREARE DE POSTURI PENTRU LACUSTE SI ANGAJAREA LOR.
  I LE BAGA SUB NAS TOVARASUL neacsu DE LA PEEEESEEEEDEEEE.

 3. ccr L-A STERS LA FUND PE ciuca DE PLAGIAT SI L-A LASAT DOCTOR, SI PE EL SI PE licu.
  licu S-A SCAPAT PE SINE.

 4. ASTIA DE CAND AU VENIT LA PUTERE NU FAC ALTCEVA DECAT SA ANGAJEZE, ANGAJEZE, ANGAJEZE. SA CREEZE MII SI MII DE POSTURI PENTRU LACUSTELE DE PARTID.
  SA LE CREASCA SALARIILE + SPORURILE + PRIVILEGIILE + SINECURILE.

  • SI SA O PUNA DE TUNURI. TOVARASA firea ARE O DESCHIDERE A MESEI DE 2.5 MILIARDE. PENTRU FAMIGLIILE LOR.

 5. Ca sa fii numit/angajat in guvernarea mafiota PSD-PNL-UDMR conditia eliminatorie este sa fii hotz / ticalos / incompetent / corupt.
  Daca nu le convine, oamenii cinstiti / competenti pot pleca din tara!

 6. Bravo maCiucă!

 7. romania ARE DOAR CATEVA MII DE generali. PAI ? CE FAETI ? NU DUBLATI SI VOI ?

 8. Ce jale a fost pana acum la Sanatate, dar sa vedeti ce va fi de acum incolo! Rafila n-are nicio urma de scrupule, are un stomac de strut, asadar va face abuzuri cat sa ne ajunga. Rafila e la Sanatate un fel de Tudorel Toader: n-are limite!

 9. De ce vă supărați pe ei că, toți sunt clei de Manciuria. Ăștia nimic nu fac. Dacă au studii la SRI, vai de mama noastră, doar își umple buzunarele.