G4Media.ro

Noi secretari de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ministerul Agriculturii…

Noi secretari de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale

Prim-ministrul Florin Cîţu a numit miercuri noi secretari de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Astfel, Ionuţ Sorin Banciu a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, de la acelaşi minister fiind eliberat din funcţia de secretar de stat Iulian Octavian Stana.

La Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a fost numit ca secretar de stat Marius Mihai Micu.

Totodată, şeful Executivului a decis numirea lui Mihnea-Claudiu Drumea în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, relatează Agerpres.

Sursa foto: Florin Cîțu / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

 1. INCREDIBIL SI IMPARDONABIL!

  SUNTEM IN LUNA MARTIE SI NU S-A TERMINAT IMPARTIREA FOTOLIILOR DE SEFI, SEFUTI SI SEFUTE!

  DACA O MAI LUNGESC ASA, IAR RITMUL DE INVESTITII PROPUSE, DE REFACERE A SISTEMULUI MEDICAL, DE INDEPLINIRE A TINTELOR DIN PROGRAMUL DE GUVERNARE( PENTRU CARE EU AM VOTAT ACEASTA ALIANTA), REVIN, RITMUL VA FI CA CEL AL NUMIRILOR IN GUVERN,

  VA SPUN SINCER CA ACEST GUVERN VA PLECA MAI MUULT MAI REPEDE DECAT S-AR GANDI IN CELE MAI RELE VISURI DOMNUL PRESEDINTE AL ROMANIEI, DOMNUL ORBAN SI CEILALTI DOMNI SI DOAMNE.

  E STUPID SI FOARTE RUSINOS CA INCA SE MAI FAC NUMIRI.
  SI TREABA, AIA PENTRU CARE DOMNII SI DOAMNELE DIN GUVERN, RECTE BUGETARI, IAU BANI PUBLCI DE APROAPE 4 LUNI, ZIC, MUNCA CAND INCEPE, SAU A INCEPUT SI NU AM BAGAT DE SEAMA????

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.