G4Media.ro

Noi exerciţii cu muniţie de război, în poligonul Babadag

Sursa: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Noi exerciţii cu muniţie de război, în poligonul Babadag

Consiliul Judeţean (CJ) Tulcea a anunţat pe site-ul propriu că, începând de miercuri, în poligonul Babadag încep noi exerciţii militare cu muniţie de război, tragerile având loc atât ziua, cât şi noaptea, relatează Agerpres.

Exerciţiile militare vor avea loc pe parcursul întregii luni, în toate zilele lucrătoare, cu excepţia zilei de 24 ianuarie, între orele 9,00 şi 23,59, aşa încât şoferilor li se recomandă să evite să folosească segmentul de drum judeţean 222, între localităţile Enisala şi Sălcioara.

„Circulaţia pe DJ 222, între localitatea Enisala şi localitatea Sălcioara, va fi restricţionată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele, pentru descongestionarea traficului rutier. Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numărul de telefon 0240/562805”, se specifică în anunţul CJ care citează un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale.

Autorităţile le recomandă şoferilor să folosească ruta alternativă care include oraşul Babadag şi satul Sălcioara şi atrag atenţia asupra faptului că nerespectarea recomandărilor poate duce la consecinţe grave de care Unitatea Militară de care aparţine poligonul nu se face răspunzătoare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...