G4Media.ro

Noi detalii despre ororile Rusiei: avocatul poporului denunță zeci de violuri în…

Noi detalii despre ororile Rusiei: avocatul poporului denunță zeci de violuri în zonele ocupate, printre care și copii / 2.000 de copii ar fi fost răpiți

Avocatul poporului din Ucraina, Liudmyla Denisova, a declarat joi într-un interviu pentru Der Spiegel că Rusia a preluat peste 2.000 de copii, majoritatea orfani, din zonele ocupate din Ucraina. Ea a declarat că acești copii ar putea fi adoptați acum de părinți ruși, ceea ce înseamnă că identitatea lor națională va fi ștearsă.

Tot joi, Denisova a declarat că pe parcursul acestei zile a primite 10 relatări ale unor violuri din partea soldaților ruși, inclusiv 8 copii, în satele recent eliberate din regiunea Harkov. Cu o zi înante fuseseră 56 de astfel de plâgeri.

Printre copiii abuzați de ruși s-ar fi aflat doi băieți de 10 ani și un băiat de 1 an care a murit din cauza rănilor suferite, potrivit unei postări a Ministerului Apărării din Ucraina. De notat că aceste plângeri nu au fost verificate din surse independente. (Sursa foto: RONALDO SCHEMIDT / AFP)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Hai baieti, mai puneti de-o Bucea in „teritoriile eliberate” din Harkov. Cat va mai inghite pamantul??!?!

  2. Viermi! Huni! Hiene turbate! Scârne!
    Noua referință in crimă. Huo!