G4Media.ro

Noi contre între PSD și PNL. Bădulescu: Mulţi dintre colegii de la…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Noi contre între PSD și PNL. Bădulescu: Mulţi dintre colegii de la PNL sunt tineri, credeam că vor face o altă politică, dar clanul Ciucu de la Sectorul 6 a avut încă o dată o putere mai mare/ Bujduveanu: Dacă vreţi să faceţi acuze, ştim să dăm şi noi înapoi, da? 

Consilierul municipal PSD Aurelian Bădulescu a declarat vineri, în şedinţa CGMB, la dezbaterile privind bugetul Capitalei, că Bucureştiul este „în disoluţie”, iar „reduta de la Sectorul 6″ nu va duce spre nimic bun şi”decalogul” pe care PNL l-a dat primarului general Nicuşor Dan reprezintă o „mea culpa”, transmite Agerpres.

În replică, viceprimarul PNL Stelian Bujduveanu a declarat că liberalii au cerut implementarea celor zece obiective în interesul bucureştenilor şi ştiu să răspundă acuzelor.

Potrivit lui Bădulescu, PNL trăieşte o „ruşine” prin girul dat USR şi primarului Nicuşor Dan.

„Ruşinea pe care dânşii (PNL) o trăiesc prin girul pe care l-au dat USR-ului şi domnului Nicuşor Dan se vede în opţiunea de vot. Păcat! Mulţi dintre colegii de la PNL sunt tineri, credeam că vor face o altă politică, dar clanul Ciucu de la Sectorul 6 a avut încă o dată o putere mai mare. Interesant, la Sectorul 6, deşi există o majoritate funcţională PNL – USR, tot împotriva firii, cei doi viceprimari nu sunt unul de la PNL şi unul de la USR, cum e aici, amândoi sunt de la USR, asta ar trebui să dea de gândit PNL. (…)

Ne rugăm la Dumnezeu ca domnul Nicuşor Dan să nu se ţină de cele zece obiective sau, mă rog, de obiectivele pe care şi le-a dat PNL lui însuşi, pentru că domnului Nicuşor Dan nu mai ai ce să-i dai, din păcate, decât un buget şi să îşi întreţină aparatul propriu şi să mai rezolve ce mai are dânsul cu cheltuielile astea prin instanţe”, a susţinut consilierul municipal PSD.

Bujduveanu a replicat că toate demersurile PNL în Capitală sunt în interesul bucureştenilor.

„Înţeleg că tot nominalizaţi PNL, pretinzând că ştiţi dumneavoastră exact ce sentimente avem şi cum ne manifestăm noi. Avem sondaje, ştim unde suntem, cele zece puncte pe care le-am cerut primarului general le-am cerut transparent, pentru bucureşteni. Şi tot ce facem în Municipiul Bucureşti o facem pentru bucureşteni, să ţineţi minte. Iar dacă vreţi să faceţi acuze, ştim să dăm şi noi înapoi, da? Vă mulţumesc mult”, a transmis liberalul.

Aurelian Bădulescu a răspuns că apelul PSD către PNL este unul „justificat”, iar critica este una constructivă.

„Reduta de la Sectorul 6, care este o redută coruptă, (…) este un grup politic care nu va duce spre nimic bun. Ne ducem în alegeri. Veţi veni, slavă Domnului, să vă reveniţi de acolo de unde aţi plecat în 2020 şi nu va fi de ajuns. De ce? Pentru că bucureşteanul analizează ce faceţi. Aţi ieşit cu acel decalog, care este un decalog prin care dumneavoastră vă faceţi mea culpa. Dumneavoastră, înainte de toate, spuneţi: Nicuşor Dan nu a făcut asta şi ştim că nu a făcut asta. (…)

Dumneavoastră vreţi să vorbiţi de demnitate? Eu când m-am bătut cu Dragnea, am mers până acolo unde am rămas şi am câştigat. Voi v-aţi vândut de fiecare dată conducătorul, ca să faceţi pofta ce-aţi poftit. De asta nu vreau să vă spun decât un singur lucru: faceţi ceva şi pentru bucureşteni”, a completat el.

La şedinţa CGMB a fost prezent şi deputatul neafiliat Cătălin Teniţă (REPER), care a afirmat că în discuţiile privind bugetul lipsesc „temele esenţiale” ale Bucureştiului, precum problemele de mediu. El a cerut închiderea Companiei de Parking, menţionând că redevenţa în cazul acesteia este de 1% din încasările pe tichete, deşi la Braşov valoarea redevenţei este 55%, iar în alte ţări oscilează între 35 – 70%.

„Eu pot să reproşez celor care au creat bugetul acesta că, dacă îl citim, pare că este vorba de o administraţie care are grijă de noi ca să nu murim de frig. Şi arată bugetul aşa din cauza administraţiei anterioare, care ne-a adus aici. Administraţia aceasta încearcă să rezolve problemele. (…) Nu sunt trecute dividendele la companiile municipale pe care dumneavoastră le-aţi inventat şi care ar trebui să fie închise. Practic, noi am câştigat alegerile cu ideea de a închide companiile şi trebuie să spunem chestia aceasta: Compania de Parking, aşa cum este acum, trebuie să fie închisă”, a susţinut el.

Aurelian Bădulescu, pretextând că nu îşi aminteşte numele deputatului, i-a modificat în mod repetat numele, adăugând că acesta se află într-o „misiune kamikaze” şi a făcut o declaraţie politică.

Viceprimarul Bujduveanu a afirmat că Teniţă ar fi dorit să atragă atenţia asupra sa, deoarece nu se pot adopta amendamente la proiecte care nu se află pe ordinea de zi.

„Mă bucur totuşi că v-aţi făcut numărul astăzi în faţa primarului general, a bucureştenilor. Vă aşteptăm la orice şedinţă, cum aşteptăm toţi deputaţii din Bucureşti. Dar să vă fie ruşine că nu aţi citit înainte: orice amendament se face la un proiect depus în plenul CGMB. În ceea ce priveşte redevenţa la care vă faceţi referire, pentru prima dată Municipiul Bucureşti va încasa dividende de 10 milioane de lei din serviciul de parking. Niciodată în istoria Bucureştiului nu s-a întâmplat aşa ceva”, a spus el.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Un personaj grobian,tupeist si inadecvat, marca PSD, filiala Pandele.

 2. E clar ca pesede suferă ca nu mai fura prin duamna

 3. Mai exista acet personaj?

 4. Eu nu înțeleg cum Badulescu asta e încă liber?!?

  E clara treabă, decizia a fost luată, Statul Român va fi desființat, altă explicație nu există.

  Asta are degetele băgate in cele mai rafinate borcane cu miere prin tot Bucureștiul și nu-l deranjează nimeni nici măcar cu 10 August, cu nimic.

  Trăiască SRI, groparul Statului Român.

 5. Diverși oameni spun că (NU ȘTIU dacă este adevărat…):
  – personajul bădulescu este fost angajat al unității infractorilor (unii ca gelu, cornel, etc…) din cadrul MAI, recte doi și un sfert, devenită dgpi, fostă digipi (minime felicitări lui tudorache, fost ministru…);
  – personajul bădulescu este și reprezentant al infractorului becali gigi în diverse afaceri cu terenuri și brânză;
  – personajul bădulescu spunea în data de 10 august 2018 (era viceprimar, fierea era în Japonia, deci conducea pgmB în acele zile…), în jurul orelor 13 – 14.00 că în Piață vor fi maxim 5-6 mii de oameni… roșii infractorului dragnea s-au speriat văzând numărul participanților…
  – mai vreți???