G4Media.ro

Noi acuzații de hărțuire sexuală la adresa guvernatorului statului New York /…

Noi acuzații de hărțuire sexuală la adresa guvernatorului statului New York / Andrew Cuomo: Nu am avut intenţia de a acţiona într-o manieră neadecvată

O a doua fostă angajată a guvernatorului statului New York, Andrew Cuomo, l-a acuzat de hărţuire sexuală, învinuiri pe care guvernatorul le-a respins sâmbătă. De această dată este vorba de o fostă consilieră pe sănătate, în vârstă de 25 de ani, Charlotte Bennett, care a afirmat pentru The New York Times că guvernatorul a hărţuit-o sexual în primăvara lui 2020, conform AFP, citată de News.ro.

Ea a afirmat că guvernatorul în vârstă de 63 de ani i-a adresat remarci, la începutul lui iunie, cu privire la faptul că este deschis legăturilor cu femei de 20 de ani, întrebând-o cum vede o astfel de diferenţă de vârstă.

Dacă Andrew Cuomo nu a încercat niciodată să o atingă, „am înţeles că guvernatorul voia să se culce cu mine şi m-am simţit oribil şi înspăimântată”, a declarat Charlotte Bennett pentru The Times. Ea a adăugat că a vorbit cu şeful de cabinet şi cu consilierul juridic al lui Cuomo, care au transferat-o pe un alt post, într-o altă clădire. I-a convenit şi a decis să nu facă alte demersuri.

Într-un comunicat de sâmbătă seară, Cuomo a asigurat că „nu i-a făcut avansuri niciodată domnişoarei Bennett, nici nu a avut intenţia de a acţiona într-o manieră neadecvată”. Dimpotrivă, el a precizat că a vrut să o susţină pe Bennett, care i-a mărturisit că a fost agresată sexual.

Este a doua oară într-o săptămână când guvernatorul democrat, care conduce statul New York de 10 ani, este acuzat de hărţuire sexuală: miercuri, o altă fostă consilieră, Lindsey Boylan, a afirmat, pe un blog, că a fost hărţuită pe când lucra pentru administraţia sa, din 2015 până în 2018. Astăzi, candidată la postul de preşedinte al Manhattan, Lindsey Boylan, 36 de ani, a declarat că guvernatorul a sărutat-o pe gură.

Integral pe News.ro.

Sursa foto: Andrew Cuomo / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Oare de ce astfel de acuzații nu au ieșit la iveala anul trecut?

    • Imi voi asuma un risc si voi spune ca anul trecut a fost an electoral, deci democratii trebuiau sa fie fara pata.

    • @sapros
      Eu cred ca nu are nicio legătură cu anul electoral 2020 ci mai degrabă cu anul electoral 2024.

    • Posibil, dar e foarte posibil ca acum dupa ce au castigat sa faca o curatenie rapida in partid si mizeaza ca pana in 2024 uita lumea. Nu doar votantii romani sunt amnezici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.