G4Media.ro

NO COMMENT Sibiul, aflat la un pas de carantină: Votaţi cea mai…

NO COMMENT Sibiul, aflat la un pas de carantină: Votaţi cea mai bună denumire pentru viitoarea zonă de agrement şi sport din dealurile Guşteriţei: ENjoy Sibiu, Hermannstadt Adventure Park, Sibiu CityScape, GusterLand, Colinele Guşteriţei

Orașul cu cea mai mare rată de infectare din țară, care este la un pas de carantinare, anunță, joi, prin serviciul de presă al primăriei că supune votului sibienilor cinci denumiri pentru viitoarea zonă de agrement din apropierea orașului, pe dealurile Gușteriței. Amintim că Prefectura Sibiu a anunțat că vineri, 13 noiembrie, va avea loc o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu în care se va stabili dacă și când va intra Sibiul și alte trei localități în carantină.

Comunicatul Primăriei Sibiu:

„În luna octombrie am invitat sibienii să ne transmită denumiri pentru viitoarea zonă de agrement şi sport pe care o vom amenaja pe dealurile Guşteriţei. Am primit 269 de propuneri pe care juriul le-a analizat şi a ales 5 dintre cele mai reuşite. Le supunem acum votului sibienilor pentru că ne dorim ca acest obiectiv public să îi reprezinte şi să îi atragă inclusiv ca denumire.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Cele 5 propuneri de denumiri selectate de juriu sunt următoarele:

– ENjoy Sibiu

– Hermannstadt Adventure Park

– Sibiu CityScape

– GusterLand

– Colinele Guşteriţei

Sibienii sunt invitaţi să voteze una dintre aceste denumiri prin formularul electronic disponibil pe următorul link: https://forms.gle/2oG8tBLcVD8GhPNy7. Perioada de vot se va încheia în 26 noiembrie 2020.

Reamintim că persoana care a propus denumirea care va întruni cele mai multe voturi din partea cetăţenilor va fi premiată de Primăria Sibiu cu o bicicletă tip mountain bike. Precizăm că în cazul în care se va selecta o denumire propusă de mai mulţi sibieni, câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi.

Serviciul Comunicare, Relaţii Externe şi Marketing
Primăria Municipiului Sibiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Trei sferturi din snobi o ard englezeste, si un sfert – nemteste. Ce se intampla cu domnubarna? Filiala LREM Romania nu are nimic de comentat?

 2. GușterLand e de departe cea mai bună alegere! Nu se putea altă denumire mai bună. Fiind o zonă cu populație mare de gușteri, aș mai propune Gușterișul Sibiului, La Gușterime sau Gușterstadt.

 3. Pe locl acela ar fi fost un castru, Cedonia. Imaginati-va ce ar face armenii, ca sa nu mai zic de alte popoare sfinte, cu informatia asta. Dar noi suntem colonie, satrapii sunt alogeni, iar populimea e alcatuita din snobi si simpi.

 4. Serios ca nu vad problema… Adica daca se intra in carantina nu mai e voie sa se consulte populatia electronic cu privire la diverse lucruri? Mie mi se pare perfect rezonabil sa se ceara parerea despre viitorul parc de distractii in ziua in care se intra in carantina.

 5. Ce are sula cu prefectura?

 6. Colinele Gușteriței și o caricatură cu cel mai mare gușter din Cotroceni

 7. Poligon: acolo era Poligonul de tragere acum vre-o 40 de ani când am făcut armata. De la Poplaca la Gusterita traversam Sibiul, care era frumos și atunci însă acum e superb! Bravo Sibienilor! Sunt convins sa in subsolul Gustetitei se vor fasi multe gloanțe ratate! Oricum ar numi-o va fi bine fiindcă zona e mirifica!

 8. Asa, și, care e probleme? Mai ales că votul se face electronic! Dacă se intră în carantină se intra in pestera, iar înainte se otravesc fantanile și de da foc la sat? Ne punem cenusa im cap și intrăm in post negru de orice?!?
  E f bine, ca oricum toata lumea va avea timp mai mult și nu prea multe altele de făcut! Prezenta la vot poate fi record!
  Carantina nu insemana ca toti oamenii intra in comă, ci intra in case și se pot plictisi din lipsa de activitati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.