G4Media.ro

Nicușor Halici: Săptămâni întregi nu te duci deloc la muncă, dar indemnizația…

Captura video

Nicușor Halici: Săptămâni întregi nu te duci deloc la muncă, dar indemnizația de parlamentar întreagă o iei, în schimb pentru alocațiile copiilor nu sunt bani

Candidat al PSD Vrancea pentru un nou mandat de deputat, Nicușor Halici a subliniat, luni seara, în emisiune la Realitatea Plus, că liberalii dau dovadă de ipocrizie și că aceștia ar fi putut găsi resurse pentru a introduce legea privind mjorarea alocațiilor pentru copii, chiar și-n această perioadă de pandemie. De exemplu, a arătat Halici, de săptămâni întregi parlamentarii nu se duc la serviciu, dar beneficiază de aceeași indemnizație. „E foarte simplu să stai acasă și să faci legi”, a comentat Halici.

Deputatul i-a cerut reprezentantei PNL, senatoarea Alina Gorghiu (de asemenea prezentă în emsiunie), să răspundă de ce n-a fost la muncă în ultimele săptpmâni.

„În ultimele săptămâni nu v-ați dus deloc la muncă. De ce ați luat indemnizația întreagă? De ce nu v-ați dus la muncă?”, a întrebat Halici.

Alina Gorghiu a explicat că în această perioadă activitatea din Senat este restrânsă și a mutat discuția spre subiectul pensiilor speciale.

„Ciolacu și-a dat cu stângu în dreptul. (…) Pe site-ul Parlamentului scrie că a avut mandat întreg. (…) Dacă PSD vrea să scăpăm de pensiile speciale, să facă plen reunit, să scăpăm o dată de pensii speciale”, a comentat Gorghiu.

Liderul PMP, Eugen Tomac a subliniat și el într-o intervenție în cadrul aceleiași emisiuni că pensiile speciale au fost aprobate de PSD.

Nicușor Halici l-a contrazis pe Tomac, afirmând că pensiile speciale au fost aporbate de PNL și că de-abia în 2015, „într-adevăr, PSD a contribuit la completarea legii”.

Halici a mai spus că el nu vede nicio problemă în privința plenului reunit. „Noi am mai avut dialog în privința pensiilor speciele, însă membrii Curții Constiruționale au decis altceva (…). Ce face însă PNL acum este o mare ipocrizie, de săptămâni întregi să nu te duci la muncă și indemnizația să o iei, în schimb pentru majorarea alocațiilo copiilor spui că nu sunt bani…”, a comentat Nicușor Halici.

Sursa Foto: Captura

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Alocatiile se dau catre aproape 4 milioane copii. Bugetul celor doua camere a fost anul trecut 700 milioane lei. Daca ne-am lipsi de parlament, ne-ar conduce numai procurorii, dar am putea mari alocatiile cu 14 lei pe luna pentru toti copiii!

  2. Bani sunt ptr pensii alocații și salariul minim dar PNL aruncă cu banii pe clientela politică fidelă partidului cu cât populația este mai săracă cu atât este mai usor de manevrat.

  3. Cine naiba mai e și agariciu ăsta?💩🙊

  4. În PSD mai nou se caută un lider , cel care este mai escroc , mincinos , pupincurist, … Dar ei nu pot sterge o vorba ” hotul striga hotii ” .
    Iar daca te uiti la candidații la parlamentare din patrea PSD nu există unul care sa nu se încadreze în una din caracterizările de mai sus , dar sigur persoana corecta sau cinstita nu au in vocabular .

  5. Un sobolan rosu care se da mare patriot acum cand vin alegerile in rest e un jeg ca toti din psd si mai nou usr

  6. Halici e PSD-istul cel mai cinstit, îl mustra conștiința ca a luat indemnizație și a stat acasă, in consecință o va restitui ca sa fie dara la alocația copiilor. De aceea urla la Ghiorghiu ca sa o dea și ea la un loc cu a lui. Ne-am prins dar nu Haluci nu știe de ce Ghiorghiu nu vrea sa dea indemnizația înapoi, el săracul sta deja la coada la trezorerie sa o înapoieze.