G4Media.ro

Nicuşor Dan: Vă asigur că Bucureştiul va fi o gazdă primitoare pentru…

sursa foto: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Nicuşor Dan: Vă asigur că Bucureştiul va fi o gazdă primitoare pentru EURO 2020

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a subliniat că Bucureştiul va fi o „gazdă primitoare” pentru EURO 2020, în această vară, adăugând că prezenţa spectatorilor la meciuri este „un semn de speranţă”, în contextul pandemiei COVID-19, transmite Agerpres.

„Administraţia locală bucureşteană s-a angajat să facă investiţii, s-a angajat să facă anumite eforturi pentru acest eveniment. Vreau să vă asigur că ne-am ţinut de cuvânt şi suntem în grafic cu tot ce trebuie să facem. Vreau să vă asigur că împreună cu sutele de voluntari vom face astfel încât, la ora începerii evenimentului, totul să fie pregătit pentru un eveniment de înaltă clasă. Vă asigur că Bucureştiul va fi o gazdă primitoare atât pentru sportivi, cât şi pentru spectatori”, a spus el, duminică, într-o intervenţie online, la evenimentul organizat cu prilejul aducerii Trofeului UEFA EURO 2020 în Capitală.

Nicuşor Dan a amintit că la meciuri pot participa 13.000 de fani.

„Este prima oară după mai bine de un an când avem evenimente sportive cu public. Peste 13.000 de oameni vor fi prezenţi în Arena Naţională la meciurile de la EURO 2020. Este deci un semn de speranţă că vom reuşi cu toţii să trecem peste această pandemie”, a punctat el.

Potrivit primarului general, Campionatul european de fotbal este eveniment sportiv şi uman „de excepţie”.

Bucureştiul este unul dintre cele 11 oraşe-gazdă ale UEFA EURO 2020.

Arena Naţională din Bucureşti va găzdui patru meciuri: trei din Grupa C şi o optime de finală. Austria – Macedonia de Nord (13 iunie), Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie), Ucraina – Austria (21 iunie) şi o optime de finală programată pe 28 iunie sunt meciurile care vor fi găzduite de Capitala României.

Finala va avea loc pe 11 iulie, pe stadionul Wembley din Londra.

sursa foto: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Nicusoare, manca-ti-as p..a ta, ai disparut complet din peisaj. Lasa-l pe gica popescu sa ne zica despre folbalt, tu mai spune-ne ce mai misti cu traficul din Bucale, cu tevile alea fierbinti si gaunoase din pamant, cu desfiintarea companiilor de putori platite degeaba, poate si cu auditul care s-o dea in gat pe regina mahala. Hai, nu ma face sa-l regret pe halaiku, unicul primar 😉

  2. 2020 saracul a ramas captiv in timp.

  3. Unde disparusi Nicusoare? Ca la frizerie pare ca n-ai fost.

  4. De ce naiba inchideti toata Arena Nationala, toata ziua, pentru un rahat de lucrari care se executa cateva ore intr-un colt al stadionului?
    Care este cretinul care inchide Arena Nationala toata ziua, inclusiv dimineata, pentru un meci care se joaca de la ora 21?
    Cand veti guverna pentru populatie, nu pentru interesele voaste?

  5. Cu masca pe fata in aer liber…
    Welcome to Bucharest! Nu aplicam nici o logica, doar cerem bani!

  6. Ai început sa îți arăți chica, Don Nicușor, pentru ca a venit caldura afara și nu te mai linseaza bucureștenii ca stau din octombrie în frig în apartamente. Dar ai putea plăti din fondurile Primăriei facturile noastre uriașe la Enel, din cauza ca am fost nevoiți sa utilizam calorifere electrice ca să nu crapam de frig.
    Du-te pe pustii cu sporturile tale cu tot și ocupă-te de bunăstarea în casele bucureștenilor :apa calda zilnic și căldură din octombrie pana în martie, inclusiv.
    Și organizează o rețea de transport pentru elevi și profesori către scoala și înapoi acasa, pentru a evita valul al patrulea de covid.

  7. Primăria cum recuperează banii ?

  8. Nicusoare Nicusoare, din pacate pentru noi, începem să o regretăm pe Sarma-n Cur. Ai oprit toate lucrările în Bucate, toată nebuni asta pe nou ne afectează. Sincer, la urmatoarele alegeri, o sa ai câteva voturi în minus.

    • Pe duamna doar milogii bogati din companiile municipale si milogii saraci avizi dupa vouchere gratis o regreta, sa fim seriosi. Macar nicusor nu mai sifoneaza banul la greu, e si asta un castig. Am tot sperat sa aiba un start mai anevoios, poate nu mai am nici rabdare, dar parca e prea mare diferenta dintre promisiuni si realizari pana acum.