G4Media.ro

Nicuşor Dan, somat de AUR să spună adevărul despre suma cheltuită pentru…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicuşor Dan, somat de AUR să spună adevărul despre suma cheltuită pentru afişajul stradal / ”Noi avem bannere răspândite în întregul oraş şi este imposibil ca suma să fie doar 140.000 de euro, aşa cum a declarat el”

Mihai Enache, candidatul partidului extremist AUR la Primăria Capitalei, împreună cu preşedintele George Simion, îi solicită lui Nicuşor Dan să declare public, până duminică, suma de bani cheltuită până acum pentru panourile, mesh-uri şi bannerele electorale cu care a împânzit Bucureştiul, transmite News.ro.

„Cine sunt candidaţii propuşi de partidele politice pentru funcţia de primar al Bucureştiului? Unul acordă contracte cu dedicaţie prietenilor şi familiei, altul este acuzat de incompatibilitate şi evaziune fiscală, iar altul minte cu neruşinare şi utilizează bani negri pentru afişajul de tip spam în Bucureşti. Nicuşor Dan investeşte milioane de euro în panourile publicitare cu care inundă Bucureştiul, în timp ce noi ne luptăm să obţinem autorizaţii pentru corturile noastre. În plus, PSD, care este mână în mână cu USR în Bucureşti, ne hărţuieşte, vandalizează corturile şi le ridică prin intermediul poliţiei locale din Sectorul 3.”, a afirmat Mihai Enache, candidatul AUR la primăria generală, conform unui comunicat de presă al AUR. 

„Nicuşor Dan dezinformează publicul pretinzând că întregul său afişaj obscen a costat doar 140.000 de euro”, a completat şi liderul AUR, George Simion.
„Îi solicităm public lui Nicuşor Dan să fie transparent şi să dezvăluie costul real al tuturor mesh-urilor din Bucureşti, deoarece şi noi avem bannere răspândite în întregul oraş şi este imposibil ca suma să fie doar 140.000 de euro, aşa cum a declarat el.”, a mai precizat Simion, potrivit sursei menţionate. 

Nicuşor Dan a menţionat recent că publicitatea stradală pe care şi-o face se înscrie în perioada de dinaintea campaniei electorale, cu afişe pe panouri pe care le plasează primăriile de sector, şi că aceasta ar costa până în 200.000 de euro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Simion uita ca Nicusor are bannere cu un singur candidat pe cand AUR are mai multi bizoni de prezentat
    In plus, si astia care vand panotaje se mai uita si la om, noah…

  2. I-o fi cerut socoteală Putler lui Simion pe ce cheltuie atâția bani in România! 😀

  3. E simplu: in tarifele lui Nicușor Dan nu intră comisioanele umflate care umplu buzunarele amicilor. Asta e prețul corect. Nu poți să ai și mafie îndopată din suprapreț și panouri în tot orașul. Nicușor este onest, asta nu pricep hoțomanii.