G4Media.ro

Nicușor Dan, reacție după ce Gabriela Firea l-a acuzat că taie stimulentele…

Nicușor Dan, reacție după ce Gabriela Firea l-a acuzat că taie stimulentele pentru nou-născuți, gravide și persoane cu dizabilități: Dintr-o eroare umană, anunțul de site-ul DGASMB nu corespunde realității

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat luni după ce a fost acuzat de fostul edil Gabriela Firea că tăie subvențiile financiare pentru nou-născuți, gravide și persoane cu dizabilități, susținând că „nu se pune problema” și că „dintr-o eroare umană, anunțul apărut pe site-ul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB) nu corespunde realității”.

„Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuți, vouchere materna și persoane adulte cu dizabilități să nu mai fie plătite. Dintr-o eroare umană, anunțul apărut pe site-ul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București nu corespunde realității.

În continuare vor fi preluate cereri pentru plata stimulentelor financiare pentru nou-născuți, vouchere materna, persoane adulte cu dizabilități, copii cu dizabilități, familii monoparentale si sprijin pentru prevenirea abandonului scolar. Acestea urmează să fie plătite în același cuantum ca până acum”, a declarat Nicușor Dan.

Anterior, fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea a susţinut, luni, că actualul primar general al Capitalei, Nicuşor Dan, „taie banii de la nou născuţi, gravide, persoane cu dizabilităţi, familii mono-parentale”.

„Ruşine este puţin spus”, a adaugat Firea. Fostul edil susţine că „mâine-poimâine se împlineşte un an de când trebuia să curgă lapte şi miere în Bucureşti”, însă născocelile din campanie explodează una câte una.

Sursa foto: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Nicușor se dovedește a fi din nou varză murată și complet incompetent.
  Anunțul de pe site-ul primăriei spunea clar că se întrerup stimulentele. Cine l-a făcut și cine l-a pus acolo și DE CE, dacă nu corespunde realității?
  Băh, te pomenești că Dragniiiaaa a spart site-ul și a pus anunțul acolo….Sau vreun spion rus….

  • nu e niciun astfel de anunt pe siteul primariei si oricum era vb de alt site. cel al DGASMB e cu totul altul.

 2. O eroare umană bipedă, mucușor ăsta …

 3. competentii primariei 🤣

  • Sa va fie rușine, de când ați venit la primărie numai tăiați, dar de dat oamenilor ce le dați, facturi uriașe, mâncare scumpa, hoților!!! Sa trăiți și voi ca un pensionar cu handicap!!!

 4. Ba băiatule când ne plimbam cu trenul metropolitan prin București, hai zi?

 5. Ce faci băi nene o dai la întors ??? Ce perfid, ce pervă de om esti, oare cum ai ajuns tu primar ????

  • A fost votat de majotitatea bucurestenilor care s-au prezentat la vot , si bineinteles ceva furaciune in procesul de votare .

 6. Nu sunt născoceli, este foarte adevărat în privința stimulentului financiar pentru persoanele cu handicap a tăiat jumătate, de la începutul anului stimulentul este de 250 lei de la 500, din pensiile nesimțite nu taie, tot de la nevoiași. Nu a făcut nimic amețitul ăsta, doar strica ce au făcut alții bun!!! Să se spele cu el pe cap cine l a votat!

  • Au taiat de mult suplimentul pentru adulti cu handicap cica „acelasi cuantum”gunoiuu.Acum l a taiat de tot.Huooo

 7. Se aude ce se aude si cu desfiintarea sectiei speciale. Se aude cum rade PNL -ul de ce teapa ne-a tras si ce bine le-a iesit.

 8. HALAL PRIMAR
  A tăiat din banii cui nu trebuia, de la cei cu dezabilitati, să îl pedepsească cel de sus așa cum știe el cel mai bine, că oricum cu banii primiți nu poți cumpăra sănătatea. Avem un sitem de……
  ……… pe toate ramurile.
  De banii tăiați să își cumpere……….. loc în parcul rece.

 9. AM VOTAT UN INCOMPETENT …care nu va face nimic in Bucuresti…..RUSINEEEE BAAAA PAPAGALULEEEEEEE