G4Media.ro

Nicușor Dan, răspuns pentru Piedone care și-a înscris candidatura la Primăria Capitalei…

sursa foto: Facebook/Nicușore Dan

Nicușor Dan, răspuns pentru Piedone care și-a înscris candidatura la Primăria Capitalei purtând un tricou cu mesajul „Şi eu sunt Interlop!”: „Știm toți!”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri candidatura pentru Primăria Capitalei și a venit cu un tricou cu mesajul „Şi eu sunt Interlop!” În replică, primarul în funcție al Capitalei, Nicușor Dan, a postat sâmbătă o imagine cu un tricou cu mesajul „Știm toți!”, aluzie la problemele penale cu care s-a confruntat Piedone.

În afară de tricoul cu mesajul „ Şi eu sunt Interlop!”, Piedone a mai avut un tricou cu mesajul „Je suis Pepa Pig!”, în încercarea de a-i răspunde astfel candidatului PSD, Cătălin Cîrstoiu, care săptămâna trecută declara că Piedone seamănă cu purcelușa roz din desene animate „Peepa Pig”. Piedone a declarat la Antena 3 că „se vede pe zi ce trece, mi-e milă, atât îl duce capul de profesor universitar”. Piedone s-a mai lăudat că va câştiga alegerile în Capitală cu 42%, din partea PUSL.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Strategia lui Nicușor Dan pare să funcționeze. Să faci mișto de gafele contracandidaților e un lucru super bun. Asta îi va aduce voturi suplimentare.
    Să știți de la mine: NUMAI hoții votează hoți.

  2. Știm ca ești, dar nu intimidezi pe toată lumea.