G4Media.ro

Nicușor Dan: Primăria București este în incapacitate de plată/ Mai mult de…

Nicușor Dan: Primăria București este în incapacitate de plată/ Mai mult de jumătate din buget este contractat în datorii

Nicușor Dan, candidatul susținut de USR PLUS și PNL la Primăria Capitalei, a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută marți dimineață, că administrația locală din București a ajuns în incapacitate de plată:

”Primăria București este în incapacitate de plată. Mai mult de jumătate din bugetul anual al Bucureștiului este contractat în datorii. De la 3,5 milioane de lei, bugetul administrației spitalelor a sărit la 6 milioane de lei”, a declarat Nicușor Dan.

Administrația PSD-Firea a avut la dispoziție 180 de milioane de euro bani europeni pe care n-a fost în stare să îi ia în 4 ani. Pierderile din rețeaua de termoficare sunt de 1 milion de gigacalorii pe rețeaua principală și 430.000 de gigacalorii pe rețeaua secundară”, a mai declarat Nicușor Dan.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. incapacitatea îi caracterizează pe români, nimic nou, uite cum votează, psd+pnl=55%

  2. Si la ce te asteptai , mai daunazi am citit undeva, cum chiar in fieful – ginditorilor neamului- numit – ACADEMIA ROMANA- se plateau integral sume de bani catre persoane deja decedate , sau vedem cum seful – Institului Levantului – primeste un salariu lunar imens , sau vedem cum, nejustificat, aparatul bugetar de stat inca nu este micsorat si construit in urma unor procede concurentiale , ba mai mult vedem declaratia premierului ce ne spune cum digitalizarea ar face acest lucru -de la sine – fara o interventie guvernamentala . Ca si orisicare observator mai vedem cum se declara cu- mindrie proletara – ca pensiile nu pot fi marite cu 40 de procente , ca investitiile sunt mult mai importante decit marirea in sine . Dar cine va opreste dragi guvernanti sa mariti gradul de colectare aferent impozitului datorat de toata lumea , cine va opreste sa accesati fonduri uriase de la UE pe proiecte ce produc investii masive , cine va opreste sa mariti pensiile cu 40 de procente pe o perioda de 4 luni ,pina la sfirsitul anului si apoi sa reglati intreaga situatie ,concomitent cu cistigarea alegerilor ca parte si a acestei mariri . Cine va opreste sa privatizati – vindeti ,marile intreprinderi producatoare de pagube si detinatoare de entitati economice ce profita de accesul la contracte cu aceste intreprinderi de stat . Cine va opreste sa aratati clar cetatenilor ca veti face asta si astfel va transformati in cistigatorii absoluti ai alegerilor parlamentare din iarna acestui an . Cine va opreste, ca impreuna cu seful statului sa aratati cum rezolvati totul si cum astfel sunteti singurii in masura sa obtineti un sprijin popular masiv in alegerile parlamentare . Daca faceti asta , Romania are un viitor , dar daca veniti si spuneti in continuare ca pensiile nu pot fi marite decit cu 10 procente ,doar pentru ca doriti investitii ce ar produce in viitor plusvaloare sau ar conecta investitiile la un eventual nou model de acces veti pierde si alegerile si tara va ramane in haos .Efortul bugetar este doar pentru patru sau cinci luni , asa cum ati imprumutat sume uriase de bani pentru a regulariza deficitul lasat de fosta guvernare ,tot asa puteti face un efort pentru aceste patru luni si apoi o data cu cistigarea alegerilor sa luati toate masurile ce reglementaza , reaseaza sau impulsioneaza Romania in viitor . Nu va opreste nimeni sa faceti asta ,daca exista curaj .

  3. NORMAL!!!Ca și în privat,guvernul a ordonat asigurarea de biocide,mănuși,și alte cheltuieli pe care,noi toți a trebuit să le suportăm fără să ne asigure sursa!!!

  4. Si la ce te asteptai , mai daunazi am citit undeva, cum chiar in fieful – ginditorilor neamului- numit – ACADEMIA ROMANA- se plateau integral sume de bani catre persoane deja decedate , sau vedem cum seful – Institului Levantului – primeste un salariu lunar imens , sau vedem cum, nejustificat, aparatul bugetar de stat inca nu este micsorat si construit in urma unor procedee concurentiale , ba mai mult vedem declaratia premierului ce ne spune cum digitalizarea ar face acest lucru -de la sine – fara o interventie guvernamentala . Ca si orisicare observator mai vedem cum se declara cu- mindrie proletara – ca pensiile nu pot fi marite cu 40 de procente , ca investitiile sunt mult mai importante decit marirea in sine . Dar cine va opreste dragi guvernanti sa mariti gradul de colectare aferent impozitului datorat de toata lumea , cine va opreste sa accesati fonduri uriase de la UE pe proiecte ce produc investii masive , cine va opreste sa mariti pensiile cu 40 de procente pe o perioda de 4 luni ,pina la sfirsitul anului si apoi sa reglati intreaga situatie ,concomitent cu cistigarea alegerilor ca parte si a acestei mariri . Cine va opreste sa privatizati – vindeti ,marile intreprinderi producatoare de pagube si detinatoare de entitati economice ce profita de accesul la contracte cu aceste intreprinderi de stat . Cine va opreste sa aratati clar cetatenilor ca veti face asta si astfel va transformati in cistigatorii absoluti ai alegerilor parlamentare din iarna acestui an . Cine va opreste, ca impreuna cu seful statului sa aratati cum rezolvati totul si cum astfel sunteti singurii in masura sa obtineti un sprijin popular masiv in alegerile parlamentare . Daca faceti asta , Romania are un viitor , dar daca veniti si spuneti in continuare ca pensiile nu pot fi marite decit cu 10 procente ,doar pentru ca doriti investitii ce ar produce in viitor plusvaloare sau ar conecta investitiile la un eventual nou model de acces veti pierde si alegerile si tara va ramane in haos .Efortul bugetar este doar pentru patru sau cinci luni , asa cum ati imprumutat sume uriase de bani pentru a regulariza deficitul lasat de fosta guvernare ,tot asa puteti face un efort pentru aceste patru luni si apoi o data cu cistigarea alegerilor sa luati toate masurile ce reglementaza , reaseaza sau impulsioneaza Romania in viitor . Nu va opreste nimeni sa faceti asta ,daca exista curaj .

  5. „m”!esti spiritual????că….. nu mi-am dat seama!!!!Cine împarte roșii gratis?pnl sau usr+??Psd-ul dadea intr-o perioadă găleți!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.