G4Media.ro

Nicuşor Dan, la şedinţa CGMB: Este un buget al curăţeniei, din care…

Nicuşor Dan, la şedinţa CGMB: Este un buget al curăţeniei, din care scoatem cheltuieli inutile / Este un mesaj de seriozitate către întreg mediul de afaceri şi financiar / Primăria Capitalei va plăti tot ce a consumat şi va plăti în termen

Primarul general, Nicuşor Dan, afirmă că demersul realizării bugetului a fost ”extrem, extrem de dificil”, întrucât municipalitatea nu a fost ani de zile condusă pe principii economice. El a mulţumit partenerilor pentru realizarea bugetului pe care l-a numit ”rezonabil” şi ”al curăţeniei”, întrucât se elimină cheltuielile inutile. ”Primăria Capitalei va plăti tot ce a consumat şi va plăti în termen”, afirmă Dan, precizând că nu poţi face investiţii serioase, dacă nu-i plăteşti pe cei care ţi-au finalizat lcurări încă din primăvara anului 2019, relatează News.ro.

”Este un demers pe care l-am început din luna ianuarie. A fost un demers dificil pentru că am plecat cu o situaţie financiară extrem, extrem de dificilă pentru că Primăra Capitalei nu a fost pusă pe baze economice ani de zile şi atunci a fost un întreg efort pentru care vreau să mulţumesc colegilor din majoritate”, a declarat, vineri, Nicuşor Dan, la şedinţa Consiliului General în care se dezbate bugetul.

Primarul general susţine că este ”un buget rezonabil”.

”Este un buget al curăţeniei, din care scoatem cheltuieli inutile, este un buget al responsabilităţii, pentru că vrem să recâştigăm încrederea partenerilor noştri. Nu potţ să faci mari lurări de investiţii când tu nu plăteşti oameni care ţi-au făcut lucrări încă din primăvara lui 2019. Este un mesaj de seriozitate către întreg mediul de afaceri şi financiar. Primăria Cpitalei se va ţine de cuvânt, va plăti tot ce a consumat şi va plăti în termen”, a mai declarat primarul general.

Acesta a afirmat, de asemenea, că ”este un buget de investiii”, banii urmând a se duce către ”acele investiţii pe care bucureştenii le aşteaptă de multă vreme”, respectiv termoficare, infrastrutură, semagorizare intelgentă.

Şedinţa a început la ora 15.30.

Primarul General, Nicuşor Dan, a convocat pentru vineri, la ora 15.30, şedinţa extraordinară de îndată a Consiliului General pentru aprobarea bugetului, după ce joi seara, la a doua rundă de negocieri, reprezentanții PNL și USR PLUS au ajuns la o înțelegere.

Sursa Foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Deci, ați mai tăiat un miliard de la ”venituri” și acuma e un buget al ”curățeniei”. Dar înainte, când te declarai ”șocat” că USR+ n-a votat bugetul anterior, acela al cui era ?

  • Acela era Dicușor Nan de la PNL, partidul uimiților și șocaților. Acum a vorbit Nicușor Dan, apropiat spiritual de USR+.

  • Parca USR spunea de mai multe miliarde, mai ales din sume din despăgubiri din justiție. Se pare că s-au înțeles și încă o dată USR arata că e pa fel că celelalte partide….nu dorește să facă curățenie

 2. Eu nu pot intelege cum un om cu o pregatire de exceptie poate sa renunte la tot pentru scaunul in care s-au lafait crin halaicu, viorel lis, oprescu si pupaza roz de la bacacau.
  Mie unul nu-mi place viziunea lui. Termoficare centralizata, sovietica? Trenuri urbane, cu mizeria, zgomotul si criminalitatea pe care le aduc? Reducerea numarului de masini? Unde a functionat asa ceva?

 3. Hai fa ceva Nicusor, ca pana acum doar v-ati batut intre voi.

 4. I-a dat spitalele lui Vlăduț sau nu?

 5. Deci, USRPLUS a avut dreptate că Nicușor se infectase de la mizeria penelista și inițial a mermelit un buget toxic!!!

 6. Care curățenie bai p….. creata ,tu ai văzut cum arată spatiul verde in parcul de la piața Unirii ? Te iau balariile de nas și te mănâncă șerpii , Nucușoare cat de împuțit poți sa fi ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.