G4Media.ro

Nicuşor Dan: În martie se va da drumul la circulaţie pe Podul…

Sursa: G4Media.ro

Nicuşor Dan: În martie se va da drumul la circulaţie pe Podul Grant / Lucrările sunt în grafic / De vineri va circula tramvaiul 25, pe Bulevardul Timişoara

Primarul general, Nicuşor Dan, a declarat joi că lucrările la Podul Grant se desfăşoară în graficul asumat, astfel încât în luna martie se va drumul la circulaţie, informează Agerpres.

„Suntem în graficul pe care ni l-am asumat. Am spus că în martie o să dăm drumul la circulaţia pe pod şi o să rămână lucrări de consolidare la picioarele podului, care nu afectează circulaţia. Suntem în acest grafic. Am primit poze chiar azi de la lucrările de acolo. S-a decopertat tot, s-a dus la nivel betonul care trebuie să fie sub hidroizolaţie. S-a pus hidroizolaţia sub linia de tramvai şi se lucrează la cuva liniei de tramvai şi la părţile exterioare, care sunt mai simple. Deci, pe lucrările la Podul Grant suntem în graficul pe care l-am asumat. O noutate este că de mâine va circula tramvaiul 25, pe Bulevardul Timişoara. Până acum era un autobuz, pentru că am lucrat la termie – era risc mare de avarii. Tramvaiul 25 o să mai ia din presiune, pentru că e un tramvai care circulă bine”, a afirmat Nicuşor Dan, pentru TVR Info.

Primarul general a apreciat că lucrările vor fi „într-o mică măsură” afectate de evoluţia vremii, reamintind că nu pot fi realizate anumite operaţiuni sub temperatura de zero grade şi nici atunci când plouă sau ninge. Pe de altă parte, edilul general a estimat că aceste perioade vor dura doar câteva zile.

„Termenul de martie nu este pus în discuţie”, a spus el.

La mijlocul lunii octombrie, Nicuşor Dan declara că lucrările de la Podul Grant cel mai probabil vor fi finalizate în luna martie a anului viitor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...