G4Media.ro

Nicuşor Dan, despre o intrare în PNL: Nu am niciun fel de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Nicuşor Dan, despre o intrare în PNL: Nu am niciun fel de preocupare politică / Criticile fac parte dintr-un joc politic, dar coaliţia funcţionează, mă aştept să funcţioneze până în 2024

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat miercuri, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre o intrare în PNL, că în momentul de faţă are un mandat administrativ foarte dificil şi niciun fel de preocupare politică, informează News.ro.

El a arătat că, pentru 2024 este foarte posibil să fim în aceeaşi situaţie din 2020, când partidele de dreapta au avut inteligenţa să se coalizeze. El a mai arătat că în opiinia sa criticile care i se aduc fac parte dintr-un joc politic, dar coaliţia funcţionează şi se aşteaptă să funcţioneze până în 2024, pentru că au candidat împreună.

”Tebuie să departajăm administrativul de politic, în momentul de faţă am un mandat administrativ foarte dificil nu am niciun fel de preocupare politică”, a spus primarul Capitalei, întrebat dacă ar lua în calcul să intre în PNL.

Despre susţinerea pentru un nou mandat, din partea PNL, el a arătat că ”suntem foarte departe”.

”Cel puţin un an şi jumătate eu voi face administraţie. Pentru 2024 este foarte posibil să fim în aceeaşi situaţie din 2020, când partidele de dreapta au avut inteligenţa să se coalizeze şi să nu mai lase încă patru ani Capitala pe mâna PSD-ului şi sunt optimist că se va întâmpla la fel. Sunt foarte multe lucruri care se vor întâmpla până atunci”, a spus primarul.

El a ţinut să arate că nu îi este teamă de o confruntare cu Gabriela Firea, pentru că ”a fost un primar dezastruos”.

”Stă la 30%, cum a stat şi acum un an şi acum  trei ani, când a câştigat alegerile cred că era la 40%. Depinde de inteligenţa actorilor din zona de dreapta de a lăsa un culoar pentru doamna Firea sau a se coaliza pentru a face 40 împreună”, a mai comentat Nicuşor Dan.

Despre riscul de a pierde susţinerea în CGMB, Nicuşor Dan a spus: ”În momentul de faţă am susţinere în CGMB şi am avut-o doi ani de zile. În acest moment, la nivelul Bucureştiului există o coaliţie care funcţionează. Asta e ceea ce mă interesează”.

Potrivit acestuia, criticile la adresa sa ”fac parte dintr-un joc politic, dar coaliţia funcţionează”. ”Mă aştept să funcţioneze până în 2024, am candidat împreună”, a menţionat Nicuşor Dan.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Ce să caute USR-istul ăsta în PNL? Să rămână cu neo-marxiștii lui, cu extrema stângă, cu biciclete ca în Beijing, nu pentru că vor bucureștenii să meargă pe ele ci pentru că îi obligă închizând străzile!