G4Media.ro

Nicușor Dan: Depourile STB Colentina și Titan funcționează în integralitate la această…

Nicușor Dan: Depourile STB Colentina și Titan funcționează în integralitate la această oră / Am primit deja la numărul de telefon 0800.800.868 reclamații despre intimidări și agresiuni ale liderilor sindicali la adresa șoferilor și vatmanilor 

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță, într-o postare pe Facebook, că depourile STB Colentina și Titan funcționează în interalitate duminică seara și că a primit deja la numărul de telefon 0800.800.868 reclamații despre intimidări și agresiuni ale liderilor sindicali la adresa șoferilor și vatmanilor.

Redăm mai jos postarea integral:

”Depourile STB Colentina și Titan funcționează în integralitate la această oră. Liniile de tramvai 14 și 21 au acum trafic în regim normal. Salut decizia rezonabilă a vatmanilor și a șoferilor care respectă legea și hotărârea instanței și ies la muncă. Îi încurajez pe toți să reia rapid activitatea și să facă ceea ce e corect.

Am primit deja la numărul de telefon 0800.800.868 reclamații despre intimidări și agresiuni ale liderilor sindicali la adresa șoferilor și vatmanilor care doresc să muncească. Mulțumesc polițiștilor că reacționează imediat la sesizări și sunt sigur că o vor face în continuare.

Nimeni nu are dreptul să împiedice angajații STB să reia lucrul!
Vremea sindicalismului mafioto-politic în România a apus. Ce se întâmplă zilele astea este ultima zvâcnire a acestui tip de sindicalism, iar sindicatul condus de consilierul general PSD Petrariu își trăiește azi ultimele zile.”

Context

Anterior, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că ”vremea sindicalismului mafiot în România” a trecut și că angajații STB care au refuzat să iasă pe traseu ieri și azi riscă să le fie desfăcut contractul de muncă. Primarul Capitalei a mai anunțat că a înființat un număr unic de telefon pentru toți șoferii și vatmanii care vor să iasă la muncă dar sunt amenințați de sindicat.

El a mai spus că că angajații care se tem de sindicat vor primi consiliere juridică și a salutat începerea cercetărilor de către parchet. Nicușor Dan a anunțat că STB încasează în jur de 4 milioane de lei pe zi. Ședința Consiliului de Administrație este încă în desfășurare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

33 comentarii

 1. Dosare penale 🙂

 2. Eu cand am sunat la numarul acela m-a intrebat o doamna cu voce ademenitoare, probabil platita de Putin, care sunt fanteziile mele

  • Nu era cumva dl.simeon, cu vocea subțiată? Ce i-ați răspuns?

 3. Da? Si eu care credeam ca ar cam fi fost cazul ca problemele oamenilor sa fie rezolvate de acum. Astept sa vad niste rezultate de vreo 3 zile. Si le rezolva singuri, da? Pai atunci primarul de ce mai e in functie?

 4. Clanul Firea trebuie scos din tot ce inseamna transport in București. Sindicalistu’ ăsta e achizitorul autobuzelor Otokar. Da miliția cred ca ia motorină de la el.

 5. Greva ilegala hotarare instanta – de ce mai au contracte de munca inca active ???

 6. ” …. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță, într-o postare pe Facebook, că depourile STB Colentina și Titan funcționează în interalitate duminică seara și că a primit deja la numărul de telefon 0800.800.868 reclamații despre intimidări și agresiuni ale liderilor sindicali la adresa șoferilor și vatmanilor….”

  Si eu care credeam ca este sambata seara…… Hai cu corectura!!!!

 7. „Am primit deja la numărul de telefon 0800.800.868 reclamații despre intimidări și agresiuni ale liderilor sindicali la adresa șoferilor și vatmanilor care doresc să muncească.”
  Întreb și eu, Nicușor Dan de unde are informații aceste informații? Răspunde el personal la acel număr de telefon? Omul ăsta minte cum respiră.

  • da, e chiar imposivibil sa fi cerut o raportare din ora in ora cu apelurile primite

  • Cine este Nicușor Dan ca să i se dea o asemenea informație? În virtutea cărei legi sau convenție, un operator de telefonie îi poate relata/raporta lui Nicușor Dan discuțiile din Call Center? Domnul Nicușor este organ de control judiciar? Cred că nu știi ce vorbești amice. Mai gândește cu capul, nu cu bucile. Nicușor Dan minte, asta a făcut toată viața.

  • Vine sfârșitul mafiei PSD și toți postacii PSD sunt în fibrilații.

  • pai nu operatorul de telefonie ii da raportarea :)))).
   Raportarea i-o dau chiar persoanele care raspund la telefon si preiau apelurile…
   Mare ti-e gradina, Doamne…

  • Lăsați-l pe Eugen in pace, nu e în apele lui. Vede că se apropie sfârșitul mafiei de la STB și tremură tot. Acu vreo două luni trolla legat de Tudorache. Când văzut că îi cercetat, a băgat capul in nisip. El săracul comentează după cum ii vin mesajele pe mail. Prea multă minte n-are !

  • Putina minte are trolul hashtagiu care ma cloneaza mai sus.

 8. Puciul a eșuat.Psd se crede in anii 90 cu mineriade…

 9. Distrugeți Statul Paralel PSD sau veți fi distruși.

 10. Acesta este PSD-ul.

 11. Acesta este PSD-ul

 12. Dam si noi afara niște scandalagii?!
  Mers cu poliția și verificat cine nu îi lasă să plece in cursă. Întrebați care nu vrea să presteze și afara!

 13. Prostia si domnia se plateste scump.

 14. Doamnelor și domnilor, toți politicienii sunt o apă și un pământ. Pline de rahat mafiot.

 15. Uraaaaa!! Trăiască PNL și PSD!!!