G4Media.ro

Nicușor Dan: Arena Națională a adus 5 milioane de lei la bugetul…

Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Nicușor Dan: Arena Națională a adus 5 milioane de lei la bugetul local în ultimele nouă luni

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, luni, că Arena Națională a adus 5 milioane de lei la bugetul local în ultimele nouă luni, în urma manifestărilor organizate.

Nicușor Dan a precizat, într-o postare pe Facebook, că, prin comparație, în anul 2020 încasările au fost de 2 milioane de lei, în 2019, 1,9 milioane de lei, iar în 2018, 1,3 milioane de lei.

Arena Națională a găzduit până acum, anul acesta, 30 de evenimente, dintre care 23 au fost meciuri de fotbal, un festival de muzică (Saga Festival), târguri, filmări sau manifestări ale unor instituții și companii.
Ultimul eveniment care a avut loc pe stadion și pentru care PMB încasează aproximativ 100.000 de lei a fost ceremonia de absolvire a studenților de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, la care au participat aproximativ 8.000 de persoane.

„Invităm mediul de afaceri, societatea civilă sau instituțiile publice care organizează evenimente să aleagă Arena Națională, o locație modernă, dotată cu tehnologii performante. Am dovedit că putem organiza evenimente de mare anvergură/DOTA/Saga/Euro 2020, evenimentul caritabil We are One, iar dorința noastră este să deschidem acest obiectiv către public astfel încât să dezvoltăm economia locală și să aducem bani la buget, Capitala să fie cunoscută în întreaga lume, iar bucureștenii să se bucure de evenimente de calitate”, subliniază Nicușor Dan.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

 1. De banii astia o sa schimbe gazonul..in Romania schimbatul gazonului a devenit sport national..mai e una pe la Craiova ca s-a molipsit si ea de boala asta..boala se numeste sifonarea banilor publici.

 2. Si cat a cheltuit? ca un stadion nu are doar venituri, are si cheltuieli de functionare de la salarii, curent electric, intretinere, curatenie pana la servicii de paza si reparatii.

 3. Normal daca se organizeaza primul festival intre blocuri cu muzica pana la 5 dimineata, cu bubuitul ferestrelor si fara ca politia sa intervina si sa opreasca harmalaia la ora 12:00 noaptea.
  Pentru Nicusor conteaza banul sa iasa, nu sa avem un oras linistit ca in Vest

  • Orasul inseamna galagie si poluare mai un vecin care se imbata pe manele, mai o bormasina.
   Ti le asumi sau pleci la tara unde te trezeste cocosul.
   Tu vrei si cu scula in cu.r si cu sufletul in rai!

 4. Sa-l pupati in c… pe Nicusor! Ca n-are psd-ul troli cat leprele galbene.

 5. La 200 de Milioane de lei , cat a costat Constructia , Arena Nationala .

 6. Având în vedere că azi e Luni și Arena a costat 1.250.000.000 lei, cam în câți ani se dărâmă?

 7. ADica nimic.
  1 milion de euro, inseamna nimic la bugetul unui oras de talia Bucurestiului.

 8. din banii astia putea macar sa astupe gropile de pe strada Serbanica Vasile, intrarea dinspre Bd Basarabia.