G4Media.ro

Nicușor Dan anunță că vrea să facă o platformă de streaming și…

Nicușor Dan anunță că vrea să facă o platformă de streaming și o sală de concerte pentru evenimentele Primăriei București: ”Poate fi o sursă importantă de venituri”

Primarul general Nicuşor Dan anunţă intenţia creării unei platforme de streaming pentru toate evenimentele organizate de Primăria Municipiului Bucureşti sau instituţiile din subordine, care să permită şi vânzarea centralizată de bilete.

Într-o postare pe Facebook, edilul menţionează de asemenea că a fost transmisă o scrisoare Companiei Naţionale de Investiţii, pentru a cere sprijin în vederea construirii unei săli de concerte.

„Avem în plan şi crearea unei platforme de streaming pentru toate evenimentele pe care Primăria Generală sau instituţiile din subordine le organizează, unde să facem şi vânzare centralizată de bilete. Explorăm de asemenea posibilitatea de a construi o sală de concerte în Bucureşti, lucru pentru care am trimis o scrisoare Companiei Naţionale de Investiţii, care să ne ajute cu fonduri”, spune edilul-şef.

Precizările au fost făcute în contextul în care Nicuşor Dan s-a întâlnit vineri cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Organizatorilor de Concerte şi Evenimente Culturale (AROC), cu care a discutat despre eficientizarea birocraţiei şi creşterea atractivităţii Capitalei pentru activităţi culturale şi de divertisment.

El a menţionat că industria evenimentelor poate fi „o sursă importantă de venituri” pentru Bucureşti şi „un mare plus” pentru viaţa culturală a oraşului, iar asta presupune dezvoltarea de parteneriate cu organizatorii privaţi de evenimente.

„Menţin abordarea de a folosi bani publici puţini pentru concerte şi festivaluri, dar sunt interesat de colaborarea cu companiile private şi de evenimente organizate de companii private, care să facă audienţă şi să aducă fonduri municipalităţii. Vom veni în perioada următoare cu un regulament care să facă mai simplă organizarea de evenimente, integrând şi propunerile pe care le vom primi de la AROC”, a mai precizat Nicuşor Dan.

La întâlnirea de vineri au mai luat parte administratorul public, Diana Punga, directoarea Direcţiei de Cultură a PMB, Liliana Toderiuc Fedorca, şi directorul executiv al Direcţiei Urbanism, Matei Damian.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

19 comentarii

 1. Abia astept sa plătesc sa îl văd pe Nicusor cum își șterge mucii pe cămașă și cum face biluțe.

 2. bine ca nu mai face targuri si concerte

  • Ai idee daca dupa ce da bani CREART-ului mai poate controla ce face directorul lor cu banii?

 3. Dacă a ajuns și electrocutatul ăsta să conducă Bucureștiul, ne merităm soarta.

 4. Roacărul Cîțu ar putea fi de acord.
  Problema e la ăia care considera ca cei care erau la Colectiv la concert erau niste satanisti.
  Ce, fara concerte nu ne putem vedea de treaba noastră?

 5. Nu ni-l mai aratati pe ciudatul ăsta de Nick.
  O bășcălie de primar.

  • Seamana cu mine – e bun!!! Macar nu fura

   Nu vreau o fufa sau un papagal.

   Ai vazut procesul lui Oprescu? Dupa 7 ani nu e gata.

   De Videanu nu mai auzim #nimic.

   Firea sau Daniel Florea au protectia celor din denea, nu patesc nimic

 6. Bucureștenii așteptau nerebdători platforma de streaming și bineînțeles o nouă sală de spectacole .

 7. Da’ niste streaming cu apa calda nu face?

 8. Numai baterie pe aici. Unii se descalifică instantaneu, când își bat joc de numele persoanei. Restul sunt deci o rea credință înfiorătoare! Nu le-a convenit cum a tratat STB cu grevă cu tot, nici faptul că a plătit din datoriile cu vechime ale PMB.

  • Daca il iubesti atat de mult pe Im.be.cili.sor Dan de ce nu il iei acasa?
   Individul a dormit in bocanci 2 ani pana sa organizeze licitatia pentru reabilitarea sitemului de termoficare, nu a dispus curatarea parcurilor, i-a dat ordin lui Cretu-popa de la CMTEB sa nu furnizeze agent termic la parametri adecvati temperaturilor de afara doar ca sa faca el economie la subventia acordata de PMB!
   Mai bine isi ia opincile si pleaca de unde a venit!

 9. Bucureștiul arde iar Nicușor se piaptănă.