G4Media.ro

Nicuşor Dan: Angajaţii ALPAB au început plantarea de seminţe de flori pe…

Sursa Foto: Facebook/ Nicușor Dan

Nicuşor Dan: Angajaţii ALPAB au început plantarea de seminţe de flori pe aliniamentele stradale dintre Parcul Natural Văcăreşti şi Râul Dâmboviţa, iar din 8 aprilie vor planta în aceeaşi zonă arbori din speciile: frasin, tei, carpen

Angajaţii ALPAB au început plantarea de seminţe de flori pe aliniamentele stradale dintre Parcul Natural Văcăreşti şi Râul Dâmboviţa, iar din 8 aprilie vor planta în aceeaşi zonă arbori din speciile: frasin, tei, carpen, anunţă sâmbătă primarul Capitalei Nicuşor Dan, transmite News.ro

”Mai mult verde pe aliniamentele stradale dintre Parcul Natural Văcăreşti şi Râul Dâmboviţa. Angajaţii ALPAB au început plantarea de seminţe de flori, iar din 8 aprilie se vor planta pe aliniamentele din aceeaşi zonă arbori din speciile: frasin, tei, carpen, care au fost alese pentru că sunt mai rezistente la condiţiile de mediu urban”, afirmă primarul general într-o postare pe Facebook.

El precizează că amenajarea pajiştii de pe malul Dâmboviţei face parte din proiectul ”Traversăm prin verde”, implementat de Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti şi Romsilva cu sprijinul ALPAB.

Nicuşor Dan mulţumelte voluntarilor care s-au alăturat iniţiativei Primăriei Capitalei, apreciind contribuţia lor ca fiind foarte importantă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Se scrie

  … plantarea semintelor de

  Si NU

  plantarea de semințe

 2. Cum adică să fie verde și pe bani puțini?!?

  Cine naiba a mai pomenit primărie în România fara sa se fure, neapărat sa vina Firea să înceapă furtul, să trăim și noi normal că în România Stat Eșuat.

 3. Ce vremuri, ne aduce aminte de vremea minerilor care nu mai exista ca s-a asigurat Iliescu sa ii termine dupa ce s-au prins ce fraieri au fost si era sa mearga dupa el.

 4. Bravo ND, singurul primar cinstit pe care l-a avut capitala.
  Semințele sunt de sute de ori mai ieftine decât „panseluțele anuale la ghiveci” ale Fierei și ale Ciucului sector 6 !
  Se poate și fără jaf !

 5. Se vede ca vin alegerile.