G4Media.ro

Nicu Ștefănuță anunță că va candida independent la alegerile europarlamentare: „Independent, dar…

sursa foto: Facebook/ Nicu Ștefănuță

Nicu Ștefănuță anunță că va candida independent la alegerile europarlamentare: „Independent, dar nu singur”

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță anunță că va candida la alegerile europene de anul acesta ca independent, conform unui comunicat de presă transmis luni dimineață.

În cadrul unuoi eveniment organizat la Sibiu, actualul vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European și-a anunțat candidatura la europarlamentare, sub motto-ul „independent, dar nu singur”.

„Am început şi continui să construiesc o mişcare verde progresistă, cu politici moderne europene, aşa cum sunt eu. Am alături de mine două mici partide, se numesc ACUM şi SENS, care sunt în această coaliţie. Am organizaţii din societatea civilă, organizaţii studenţeşti, lucrez cu tineri. Deci nu sunt singur şi sunt bucuros că am şi familia verde europeană, care susţine acest proiect politic în România. Credem cu toţii că România are nevoie de un partid şi de o mişcare verde progresistă cu adevărat, nu doar în nume, nu doar o faţetă”, a explicat Nicu Ştefănuţă.

Alături de Nicu Ștefănuță s-au aflat și Thomas Waitz, Copreședinte al Verzilor Europeni și Alexandra Geese, Vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European. Aceștia au anunțat sprijinul pentru candidatura independentă a europarlamentarului român.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. ufff … altul de la sibiu .. numai experiente proaste cu astia

  2. Ăsta cine mai e? E bine tare ca europarlamentar de se bat toți pentru listele astea! Nu se vor politicieni în țară! Doar la Bruxelles!

  3. Politica nu se face singur, oricate vise cu politicieni independenti si tehnocrati avem.

  4. Cine e individul ăsta?!