G4Media.ro

Nicolae Ciucă a lăudat Alba și Cluj în fața a peste 1.200…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicolae Ciucă a lăudat Alba și Cluj în fața a peste 1.200 de primari PNL

Nicolae Ciucă, premierul guvernului și președintele PNL, a dat joi două exemple de administrație locală performantă – la Cluj și Alba. Nu e clar din discurs dacă premierul s-a referit la conducerie consiliilor județene sau ale primăriilor din cele două mari orașe. Ambele consilii sunt conduse de liberali, dar primăriile de un liberal (Cluj – Emil Boc) și un USR-ist (Alba – Gabriel Pleșa).

Ciucă a lăudat cele două administrații locale la un mare eveniment al PNL, în fața a peste 1.200 de primari liberali.

”La Cluj spuneam că le cer voie să fiu promotorul succesului pe care l-au realizat acolo. Același lucru îl spun și despre ce am văzut la Alba. Sunt adevărate modele. Sper să nu se supere ceilalți primari din țară, dar acolo am văzut cu adevărat administrație locală performantă”, a spus Nicolae Ciucă joi la evenimentul din Poiana Brașov.

Ciucă a ținut un discurs în care a vorbit despre performanțele primarilor liberali și despre colaborarea guvernului cu autoritățile locale.

”Faptul că suntem la guvernare, faptul că președintele țării provine din PNL vi se datorează în mare măsură dvs, primarilor PNL. Vreau să vedeți în echipa de conducere a PNL o echipă dispusă să pună la masa dialogului diferitele niveluri ale administrației publice”, a mai spus Ciucă.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Ba baiatule, pe vorbit Dancila era premianta fata de fbaiatul asta! Saracii soldati care au fost motivati de flacaul asta lol

  • SINISTRUL VENAL flutur. E DE DOUA ORICA ciuca, CARE E SI EL FOARTE BINE FACUT.

   LA ANERE UNDE flutur IA BAGAT CARDUL PROGENITURII AU TRECUT DE MIA DE LACUSTE DE PARTID ANGAJATE ?

 2. Fair is fair.

 3. Inseamna ca se intoarce de unde a plecat, omul a fost viceprimarul lui Hava, PNL nu l-a dorit candidat, a ales USR, dar e implicat în ceva la progreseu?… la Alba Iulia nu e nimic schimbat, firmele de consultanta progresiste nu pupa contracte, omul face treaba, dar până acum a scris G4 ceva de el?….păi nu reformează, nu organizează Pride, nu da bani la ONG-uri, merge la Biserica,…adica e total antiprogresist.. Ciuca nu a facut o greseala, e semnalul ca baiatul se intoarce inapoi in PNL.

 4. Dancila confunda Pristina cu Podgorica si facea si alte nefacute, iar PNL ii inventaria toate gafele, care ajunsesera la cateva zeci.
  https://www.mediafax.ro/politic/cele-40-de-gafe-de-exprimare-punct-cu-punct-din-mandatul-vioricai-dancila-un-altfel-de-bilant-facut-de-un-liberal-premierului-psd-alde-17368864
  PNL-ule, acum nat@raul iti apartine si trebuie sa numeri iar gafele! Joac-o pe asta! 🙂

 5. Nu sub oblăduirea lui Pleșa ăsta s-a desfășurat evenimentul cu dezvelirea statuii ungurului ăla la loc de cinste în Cetatea Alba Carolina cu participarea Președintelui Ungariei?!
  E bun useristul ăsta, pentru că face jocul alianței toxice antinationale UDMRPNLPSD.

 6. A retinut cineva din prezentarile , reclamele pnl un proiect notasbil, efectiv , pentru dezvoltarea promisa a Romaniei pe undeva ? Eu am prins la TV Timisoara si cu mari sfortari in multe cuvinte a enuntat un nene, Nica cred, concret, o expozitie Brancusi, anul viitor si Timisoara oras european !!!!!!!! Despre termoficare, pompe de caldura, panouri fotovoltaice , sere, irigatii, canalizare, electrificare, internet pana la Cucuieti etc nimic -desi aici e interesul cetateanului si cunva si suveranitatea Romaniei ! (Nu ca nu ar fi benefica expozitia Brancusi pe care ar fi trebuit sa o putem face cu forte proprii, dar credeam ca dezvoltarea Romaniei e despre viitor…..)