G4Media.ro

Nicolae Ciucă, în convorbirea cu Benjamin Netanyahu: Vom pregăti următoarea reuniune guvernamentală…

Sursa foto: Facebook / Benjamin Netanyahu

Nicolae Ciucă, în convorbirea cu Benjamin Netanyahu: Vom pregăti următoarea reuniune guvernamentală România-Israel, pe care sperăm să o găzduim cât mai curând la Bucureşti

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a felicitat pe Benjamin Netanyahu, preşedintele partidului Likud, pentru rezultatul obţinut în alegerile parlamentare din Israel, care-i conferă perspectivele pentru preluarea celui de-al treilea mandat de prim-ministru. Şeful Executivului a anunţat că vor pregăti următoarea reuniune guvernamentală România-Israel, pe care speră să o găzduiască cât mai curând, la Bucureşti, relatează News.ro.

„În discuţia telefonică avută, am subliniat deschiderea Guvernului României pentru dezvoltarea excelentelor relaţii bilaterale, axate atât pe componenta economică, cât şi în domeniul securităţii”, spune premierul Ciucă pe Facebook.

El mai menţionează: „După formarea noului guvern israelian, vom pregăti următoarea reuniune guvernamentală România-Israel, pe care sperăm să o găzduim cât mai curând, la Bucureşti. Acest format de discuţii asigură continuitate implementării proiectelor comune în domeniile sănătăţii, managementului apelor, agriculturii şi securităţii cibernetice, unde există spaţiu de dezvoltare a colaborării, pe fondul provocărilor viitoare”.

„Demersurile noastre guvernamentale sunt susţinute de contactele între poporul român şi cel israelian, de comunitatea cetăţenilor israelieni originari din România, liant puternic în dezvoltarea parteneriatului strâns între România şi Israel”, mai afirmă Ciucă.

Fostul prim-ministru israelian Benjamin Netanyahu şi aliaţii săi din cadrul blocului de dreapta au câştigat majoritatea locurilor în Parlament (Knesset) în urma alegerilor legislative de la 1 noiembrie, unde vor avea 64 de locuri, a anunţat joi Comisia Electorală israeliană.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Hehe…
    Daca era cu Drulă altele era mizele

  2. Au râs ăia o săptămână după întrevederile avute cu dāncilā și să te ții acuma când îl vor vedea pe dāncilā varianta masculină