G4Media.ro

Nicolae Ciucă, despre varianta în care Cîrstoiu ar fi retras: ”Dacă nu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicolae Ciucă, despre varianta în care Cîrstoiu ar fi retras: ”Dacă nu avem un candidat independent de cele două partide, PNL nu poate să susțină orice variantă. Suntem în măsură să intrăm cu candidatul nostru”

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat, vineri, la Prima News, că, în varianta în care medicul Cătălin Cîrstoiu ar fi retras, PNL nu poate susține ”orice variantă” de candidat și că liberalii ar fi în măsura în care să intre în cursă cu propriul candidat. Întrebat dacă Sebastian Burduja poate fi candidatul la care ar apela liberalii, Ciucă a răspuns că nu face nominalizări la televizor și că nu poate decide fără să stea de vorbă cu conducerea partidului.

Ciucă a mai spus despre Cîrstoiu că e nevoie despre clarificări referitoare la acuzațiile din spațiul public conform cărora ar fi în stare de incompatibilitate:

  • ”E nevoie de această clarificare. Dumnealui (Cătălin Cîrstoiu, n.red.) e singurul care poate să lămurească aceste chestiuni. Dacă nu vom avea un candidat comun independent de cele două partide PNL nu poate să susțină orice variantă de candidat. Suntem în măsură – cu toate riscurile – să intrăm cu candidatul nostru (dacă Burduja ar putea fi candidatul PNL, n.red.) Om vedea nu e corect până nu stăm de vorbă cu conducerea partidului, cu biroul Politic Național. Nu nominalizăm pe nimeni la televizor”, a mai spus Ciucă.

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a susținut, vineri seara, o conferință de presă în fața Spitalului Universitar, al cărui manager este, în care a afirmat că mandatul privind candidatura pe care i l-a dat coaliția este pe masa coaliției, iar el nu va continua fără acest sprijin. Cîrstoiu nu a anunțat o retragere a candidaturii, ci a subliniat de mai multe ori că mandatul care i-a fost dat este pe masa coaliției.

Cătălin Cîrstoiu a încercat să explice situația de incompatibilitate în care s-ar afla ca manager de spital public care dă consultații și într-o clinică privată. Explicația lui Cîrstoiu a fost că merge în orice spital de stat sau privat când este solicitat, iar legea care le interzice managerilor de spitale să aibă orice altă activitate a creat haos în sistemul medical. Detalii, aici. 

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria  Capitalei, se află în centrul unui scandal mediatic de mai bine de o săptămână, după ce jurnaliștii HotNews au dezvăluit că managerul Spitalului Universitar ar fi chemat pacienții la clinica medicală privată deținută de el și soția sa, în loc să îi trateze gratuit în spitalul de stat. Detalii aici

Liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis într-o conferință de presă de miercuri că medicul Cârstoiu trebuie să dea explicații și să răspundă jurnaliștilor la toate întrebările pe acest subiect, pentru a lămuri situația sa. Ciolacu a mai transmis și că nu crede că altfel pot merge mai departe în cursa politică cu candidatul Cârstoiu. Detalii aici

G4Media a scris încă de luni, citând surse politice, că în coaliție există discuții aprinse din cauza procentelor slabe pe care le înregistrează Cîrstoiu în sondaje și că social democrații iau în calcul retragerea acestuia și susținerea lui Cristian Popescu Piedone, lucru neacceptate de liberali. Ulterior, lideri din PSD au infirmat că au existat astfel de discuții. Detalii aici

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Ia auziți și comentați:Suntem în măsură să intrăm cu candidatul nostru,spune Ciucă;întrebarea e unde intră,într-o gaură neagră,într-o gaură cu păr?

    • Nu i important unde intră.Important este ca cineva să fie destul de inteligent să tragă apa de cel puțin două ori.Dar cine ??

  2. Candidatul lor, mai intai Marian Munteanu si pe urma Predoiu….

  3. Bai Ciuca, n-ar mai bine sa iti asumi prostia cu Cirstoiu si sa te cari la pensia ta speciala? Ca militar ar trebui sa stai deoparte.

  4. Vorba lungă, sărăcia omului…