G4Media.ro

Nicolae Ciucă despre coaliția cu PSD: Există un procent ridicat de votanți…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicolae Ciucă despre coaliția cu PSD: Există un procent ridicat de votanți care pot să accepte o coaliție de guvernare cu PSD după alegerile din 2024 / Obiectivul e să câștigăm alegerile

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a declarat vineri la finalul unei ședințe a partidului, că partidul va merge singur în alegerile din 2024. El a adăugat însă că PNL va continua să coopereze cu PSD la guvernare.

El a anunțat că obiectivul PNL e de a câștiga alegerile.

”Vom continua să guvernăm, să cooperăm cu PSD. Guvernarea e principala preocupare a noastră în acest moment”, a spus el.

El a vorbit și despre continuarea coaliției cu PSD după alegerile din 2024: ”Potrivit sondajelor, există un procent ridicat de votanți care pot să accepte o coaliție de guvernare cu PSD după alegerile din 2024”.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale din 2024, Ciucă a spus că e normal ca un președinte de partid să ia această decizie.

”PNL trebuie să reunească toate forțele de centru-dreapta. Modul în care noi vom reacționa de aici înainte va depinde foarte mult de ceea ce reprezintă partea noastră de politici publice”, a mai spus Ciucă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Clar, a fumat ceva ciuperci..

  2. Procentul sunt amantele, călușarii și frecatorii de menta din administrația psdnl, nu?

  3. PNL nu mai exista, sunt doar PSDisti deghizați! Ăla care.i conduce îi deghizat in ficus și zace pe Dealul Cotroceni!

  4. Ca sa stiti ce ne asteapta daca votati PNL. Votati USR !

  5. 🤣🤣🤣

  6. Votanții care doresc o coaliție PSD+PNL, sunt rugați să-și exprime opțiunea punând direct ștampila și pe PSD și pe PNL.