G4Media.ro

Niciun părinte dintr-o clasă pregătitoare a Liceului Andrei Mureșanu din Brașov nu-și…

Foto: Edupedu.ro

Niciun părinte dintr-o clasă pregătitoare a Liceului Andrei Mureșanu din Brașov nu-și mai duce copilul la școală de aproape o săptămână, de teama unui elev care ar fi agresiv

Toți părinții unei clase pregătitoare a Liceului Andrei Mureșanu din Brașov au decis să nu-și mai trimită copiii la școală de aproape o săptămână, pentru că un elev i-ar fi agresat de mai multe ori, chiar și pe învățătoare, transmite Edupedu.ro.

“Este vorba de un caz de o violență ieșită din comun, cu care noi nu ne-am mai întâlnit până acum în școlile brașovene. Toate măsurile pe care le-am aplicat în alte cazuri de violență n-au funcționat pentru acest copil.

Noi cei din educație, Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) și conducerea școlii, nu mai suntem în măsură să propunem soluții”, a spus purtătorul de cuvânt al ISJ Brașov, Valentin Bucur, pentru Edupedu.ro.

  • Amintim că Edupedu.ro a scris despre un caz similar în Dâmbovița, în care un elev, mutat de 3 ori de la o școală la alta pe motiv că ar fi violent, a învățat singur în clasă, apoi în online, pentru că părinții se temeau să-și trimită la școală copiii.

Toți părinții care au copii la o clasă pregătitoare a Liceului Andrei Mureșanu din Brașov nu își mai lasă copiii la școală de aproape o săptămână pentru că un elev ar fi lovit colegii, chiar și pe învățătoare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...