G4Media.ro

Newsweek: Vrăjitoarea Mihaela, interceptată în dosarul Oanei Zăvoranu, la o gală a…

Newsweek: Vrăjitoarea Mihaela, interceptată în dosarul Oanei Zăvoranu, la o gală a Institutului Cultural Român

Vrăjitoarea Mihaela, sora interlopului Nat Mincă, liderul clanului Sadoveanu, este promovată ca artistă la tot felul de evenimente și a participat inclusiv la o gală organizată de Institutul Cultural Român, scrie Newsweek România.

Luna trecută, Institutul Goethe a găzduit expoziția de artă contemporană interdisciplinară Future Is a Safe Place Hidden in the Witch’s Braids, organizată de artistele Mihaela Drăgan și Virginia Lupu. Lucrările foto și video prezentate în expoziție au fost realizate în urma unei mai îndelungi colaborări a artistelor cu vrăjitoarea Mihaela Mincă și fiicele sale, Cassandra, Ana, Anda și Bianca, se arată în descrierea acestui eveniment.

În decembrie 2016, vrăjitoarea Melissa şi vrăjitoarea Vanessa au fost condamnate, de Tribunalul Ilfov, la câte trei ani de închisoare în cazul escrocării Oanei Zăvoranu.

Rada Mincă (cunoscută ca Melissa – sora Mihaelei Mincă) şi Roxana Lider (cunoscută ca Vanessa – concubina lui Nat Mincă), cele două vrăjitoare care o amenințau cu vrăji negative pe Oana Zăvoranca, au reușit să-i convingă pe judecătorii Curții de Apel București să le acorde o pedeapsă mai ușoară. Cele două au primit o pedeapsă cu suspendare de trei ani de închisoare. Instanţa a mai dispus ca Roxana Lider şi Rada Mincă să îi plătească, în solidar, Oanei Zăvoranu daune morale de 10.000 de euro rezultate din infracţiunea de şantaj.

Citește articolul integral pe newsweek.ro

Foto: Artista Virginia Lupu alături de vrăjitoarea Mihaela la o recepție ICR / Sursa: Facebook, Mihaela Mincă

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. CLANURILE INTERLOPE CUCERESC NOI TERITORII…

 2. Well, fućk me, ICR ajunge troacă de porci, ce mama dracului

 3. Hules baules la institutul sub-cultural roman si Goethe conduse de niste incompetenti si agramati ( a se vedea directoarea de la Goethe ce nu stie sa lege doua vorbe in germana).

 4. Într-o țară de maneliști, nu e de mirare că o vrăjitoare este invitată la Institutul Cultural Român. Asta este ”cultura” poporului român !

 5. Cu alte cuvinte, marii toleranti si deschisi la minte de la Ieuropa Libera, sustin ca Mihael nu poate fi artista fiindca a facut niste stiu ce vraji Zavorancei si, cel amai iportant, are origini sociale nesanatoase. Tatale ei este un neochiabur, si deci famila pana intr-a saptea spita nu are voie sa se indoape de la troaca unde serveste maia Morgenstern.

  • nu e nici macar „penala’, e interceptata, adica e vina ei ca vorbea cu sora-sa

 6. A ajuns acolo unde îi este locul…. printre ‘culturalii’ țării 🤢

 7. Icr, cu vrejitoare? Nu o tara întreaga de animale protesta, la indemnul unora ca Badea și Gadea(sinistra fiinta modelata de numele pe care îl poarta), impotriva lui HRP?

  • Magia e „artă”. Arta e cultură.

  • Într-o țară a ” lucrului bine făcut” așa arată „România educată”!!!!

 8. Patrimoniul Romaniei. Face parte din cultura. :)))

 9. De la vraja artei la vrajitorie nu e o chestiune decat de pragmatism.Pai nu e bine?Asa vad si americanii ca am trecut si noi la pragmatism!Inainteeee,ca inainte era mai bine!