G4Media.ro

New York Post: Fiul președintelui SUA i l-a recomandat ca avocat lui…

Foto: Hunter Biden și Joe Biden / Twitter

New York Post: Fiul președintelui SUA i l-a recomandat ca avocat lui Puiu Popoviciu pe fostul șef FBI, după ce acesta a donat 100.000 de dolari unei fundații a familiei Biden

Hunter Biden, fiul actualului președinte al SUA Joe Biden, a fost cel care i l-a recomandat, în 2016, ca avocat omului de afaceri român Gabriel „Puiu” Popoviciu, condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul Ferma Băneasa, pe fostul șef al FBI din perioada 1993-2001, Louis Freeh, scrie The New York Post, care prezintă mesaje e-mail schimbate între Biden junior și Freeh, scrie Profit.ro

Potrivit sursei citate, recomandarea a fost făcută la jumătatea anului 2016, când tatăl lui Hunter, Joe Biden, era încă vicepreședinte al Statelor Unite în Administrația Obama. În primăvara anului respectiv, Louis Freeh a făcut o donație de 100.000 de dolari unei fundații deschise de familia Biden avându-i ca beneficiari pe doi dintre nepoții actualului președinte american, copiii fiului său decedat, Beau Biden.

„Voiam să-ți mulțumesc încă o dată că ne-ai recomandat lui Gabriel. Am finalizat o scrisoare de angajament avocațial cu el. Mă voi întâlni cu el la Paris duminică, după care vom merge la București și vom trece la treabă”, îi scria Freeh lui Hunter Biden pe 8 iulie 2016. Fostul șef FBI, care a fost și judecător, lucra atunci la firma de avocatură Freeh Sporkin & Sullivan și avea și propria sa companie de consultanță, Freeh Group.

Citește integral pe Profit.ro

Context

Puiu Popoviciu a fost condamnat la 7 ani de închisoare în august 2017 în dosarul Băneasa. Acum, omul de afaceri se află la Londra, în procedură judiciară privind predarea către România. În iulie anul trecut, o curte din Regatul Unit a decis predarea lui Popoviciu la București, însă sentința nu este definitivă și se așteaptă judecarea recursului declarat de omul de afaceri. Cel mai probabil audierile în apel (timp de 5 zile in principiu) vor începe pe 15 martie 2021.

 

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. La perchezițiile recente în casa lui Rudy deși el a întrebat cu insistenta dacă nu i interesează pe agenți laptopul lui hunter care era în zona.. Ce sa vezi nu lau luat.. Au și ăștia un stat mafiot oare?

 2. Imposibil sa nu existe punti de legatura mafiote intre tranzactiile cu armament SUA, lobby-ul lui Giuliani catre Iohannis impotriva DNA urmat de exectia in stil mafiot a sefei DNA, condamnata de CEDO si diversiunea ambasadorului cu ”baronii-talharii rosii” dupa ”jertfelnicul” lui Dragnea.

 3. ” În primăvara anului respectiv, Louis Freeh a făcut o donație de 100.000 de dolari unei fundații deschise de familia Biden avându-i ca beneficiari pe doi dintre nepoții actualului președinte american, copiii fiului său decedat, Beau Biden. Certificatul electronic al UE privind COVID-19: Parlamentul European și Consiliul au ajuns la un acord privind propunerea Comisiei Europene.”

  Fraza a doua??? Simplu copy-paste, nu?
  Stire-ai veche oricum.

 4. Statul de drept cu cheltuiala se tine.
  Corupții noștri sunt mai buni decât corupții lor.
  Afacerea baneasa e urata rău dar faptul ca pe strada Liviu librescu e un obiectiv strategic e o indicație ca unele răspunsuri nu vor fi aflate niciodată.
  PS. Încă o „monstra” de profesionalism g4media
  „În primăvara anului respectiv, Louis Freeh a făcut o donație de 100.000 de dolari unei fundații deschise de familia Biden avându-i ca beneficiari pe doi dintre nepoții actualului președinte american, copiii fiului său decedat, Beau Biden. Certificatul electronic al UE privind COVID-19: Parlamentul European și Consiliul au ajuns la un acord privind propunerea Comisiei Europene.”
  Una din propoziții nu are nicio legatura cu articolul. Daca redirecționez aia 2% din impozit către g4media va rezulta fi un site mai „quality”?

  • Hehehe!
   Pasărea, mihai viteazul.😜😜😜
   Am sesizat și eu redactiunii.

 5. Oare ce legătură are in text ” certificatul covid între UE și CE??
  Revizuiți textul!!!
  + Big cock, decât big mfk!

 6. E sâmbătă seară, cititorii noștri sunt cu BR-a in vene, ce rost mai are o minimă ” redacție” a textelor?
  E ca romanistanul: popuplimea înghite orice!
  Hai siktir băieții!
  Va bateți joc de interesul public! Care este iarăși un mare kkt

 7. Ăștia suntem!
  ‘geaba, că nu reușiți să editați textele corect! Geaba va cerety scuze, că ceva nu funcționează! Ca în tot romanistanul!

 8. Si eu credeam ca ..trebuie sa-ti platesti corect si la timp taxele..Daca astia ajung mari…totul este defect ..

 9. Cel mai probabil audierile în apel (timp de 5 zile in principiu) vor începe pe 15 martie 2021.
  M-am uitat întâi să văd în ce an suntem.

 10. Puiule, mai ai mă bani?

 11. Cum să fie audiat în 15 martie 2021 când articolul este de azi, 23 mai 2021?