G4Media.ro

Negoiţă: PSD are probleme grave în interior/ Există o părere cvasiunanimă că…

Negoiţă: PSD are probleme grave în interior/ Există o părere cvasiunanimă că şansele la prezidenţiale sunt aproape nule

Partidul Social Democrat are probleme grave în interior, a afirmat luni primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, care a spus că „există o părere cvasiunanimă în interior că şansele PSD sunt aproape nule” la alegerile prezidenţiale, trasmite Agerpres.

„Înainte să discutăm despre candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, cred că sunt foarte multe chestiuni mult mai urgente de rezolvat în interior, probleme pe care le are partidul. Întâi trebuie să-şi rezolve problemele şi după aceea să ne gândim cu ce oferte venim din exterior. În acest moment sunt probleme grave în interior. Există o părere cvasiunanimă în interior că şansele PSD sunt aproape nule, la felul în care s-a prezentat, la felul în care a condus România, la modul în care electoratul a arătat dezaprobarea faţă de acest mod de a conduce, asta ne duce cu gândul că într-adevăr PSD are o mare problemă de credibilitate. Or în politică dacă n-ai credibilitate, n-ai nimic„, a afirmat Robert Negoiţă înaintea şedinţei Biroului Permanent al PSD.

Potrivit acestuia, „partidul a fost adus în stare de fiasco”. „PSD trebuie să demonstreze că este capabil să identifice care au fost acele decizii complet greşite, cine sau cei care se fac vinovaţi de ele să plătească în vreun fel sau altul, astfel încât să demonstrăm că suntem un partid de oameni absolut normali”.

În ceea ce priveşte rectificarea bugetară, edilul sectorului 3 a susţinut că nu a fost îndeplinită promisiunea suplimentării cu 60% a bugetelor locale. „Au promis 60 %. Banii pe primele trei luni au fost furaţi de către Guvern. Primăriile sunt văduvite de acele sume. Avem un angajament (de la Guvern – n.r.) de genul că o să rezolve această problemă, dar dacă acest angajament este la fel de credibil… (…) Noroc că am mai încasat nişte bani acum şi cred că ne încropim de salarii, bursele nu le plătim de trei luni de zile şi în ceea ce priveşte investiţiile avem un credit”, a susţinut Negoiţă.

Sursa Foto: Iquam Photos/ Autor: Ovidiu Micsik

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Situatia e grava!
  Si o sa fie si mai grava cand o sa iasa la suprafata ca actualul buget Teodorovici este bazat pe frauda.

  • Teodorovici si Dancila si-au dat derogare de la lege, nu-i asa ca-i grozav ca toti cacatii din PSD pot oricand sa faca exceptii pentru ei si gasca lor de hoti?

 2. Asa este. In interiorul capului . Unde nu-i nimic. Afara de prostie si hotie.

 3. Au cacat steagul. Rau de tot!

  • „există o părere cvasiunanimă” în exteriorul partidului că locul PSD este la lada de gunoi a istoriei :)))
   Negoita isi permite sa mai spuna cate un adevăr despre PSD pentru ca va incerca sa recîștige PS3 si stie ca daca ar ramane pro-PSD nu ar trece de 25% in finală.

 4. sansele Romaniei cu PSD la putere sunt nule

 5. „aproape nule”?!
  Cum asa, bre?
  Dupa ce ati marit salariile, ati umflat pensiile, cum asa?
  Nu va mai iubesc romanii?
  Asa se umfla in penele PSDiste analfabeta Veorica in Plenul PE: „Romanii ne iubesc, am marit salariile si pensiile”!!!
  Nu va mai iubesc romanii?!

 6. Negoita, nu fii gunoi!!!!!

 7. Dragnea când zicea că nu are cine să conducă, știa ce spune, având realitatea propriului partid. Numai că el se referea la opoziție, când de fapt el vorbea de propriul partid. PSD în desființare