G4Media.ro

Negocierile PNL PSD UDMR pe capitolele din programul de guvernare încep miercuri…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Negocierile PNL PSD UDMR pe capitolele din programul de guvernare încep miercuri / Vezi calendarul pe ore și cine participă din partea PNL și PSD la fiecare domeniu de guvernare

Negocierile dintre PNL PSD și UDMR pe domeniile specifice din programul de guvernare încep miercuri la Vila Lac.

Din partea social democraților, prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu va fi coordonatorul programului de guvernare.

Negocierile încep la ora 10 cu capitolele economie și finanțe. La aste discuții din partea PSD vor participa Marcel Ciolacu, Adrian Câciu, Cristian Socol.

Discuțiile pe capitolul justiție încep la ora 12, cu Robert Cazanciuc, Titus Corlățean și Maia Teodoroiu. Capitolul apărării va fi negoicat de la ora 14, cu Vasile Dâncu, Mihai Weber și Titus Corlățeanu. La ora 15 sunt programate discuțiile pe capitolele dezvoltare, transporturi și fonduri europene, cu Dâncu, Weber și Paul Săntescu din partea PSD.

De la ora 16 ar urma să fie discutate capitolele agricultură și mediu, cu Paul Stănescu, Petre Daea și Gabriela Firea din partea PSD. De la ora 17, energia cu Danial Zamfir și Radu Popa.

Pentru ziua de joi ar urma să fie negociate capitolele muncă, sănătate și educație.

De la PNL vor merge la negocieri vicepresedintii pe domenii.

Economie &Finante: Virgil Popescu
Justiție – Alin Tișe, Alina Gorghiu, Iulia Scântei
Apărare, Interne, Externe – Nicolae Ciucă, Robert Sighiartău, Rares Bogdan
Dezvoltare, transporturi, fonduri – Alin Nica, Gheorghe Falcă
Agricultură, mediu – George Stângă, Daniel Constantin, Mircea Fechet
Energie – Virgil Popescu
Administrație Publică- Florin Roman
Muncă- Raluca Turcan/Daniela Câmpeanu
Sănătate – Cristi Bușoi/Nelu Tătaru
Cultură- Alex Muraru/Bogdan Gheorghiu
Educație- Sorin Câmpeanu/Monica Anisie
Digitalizare – Pavel Popescu/Robert Sighiartău

Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. Urmează negocierile si împărțirea: https://youtu.be/x6kbkM6VRqE

 2. Urmează negocierile si împărțirea:
  https://youtu.be/x6kbkM6VRqE

 3. N-as fi asa surprins daca dupa aceste negocieri, la final PNL va veni cu propunerea Citu prim-ministru, sa vedem atunci cat de mult va dori PSD-ul la putere si daca-l va accepta.
  Si sa vedem cum va implementa PSD-ul programul PNRR care deja e aprobat de UE si cum va explica electoratului lor reforma pensiilor si salariilor la bugetari, cand ei vor sa le creasca. Cum vor sustine desfiintarea sectiei speciale, cum vor introduce certificatul verde, cum va pregatri dl. Rafila valul 5 samd.

  • PSD-ul in primăvară va provoca anticipatele, atunci când va trebui sa îndeplinească jaloanele din PNRR.. Atunci o sa zică ca e premierul PNL și ca nu se poate altfel

  • Sunteti extrem de obsedati de Catu. Chiar nu va lasat sa miscati nimic?

 4. Bai, furati acum, tot ce puteti, ca la urmatoarele alegeri veti avea 2 la suta.Nu veti mai exista.

  • La urmatoarele alergeri, avand in vedere ca infractorii vor controla toate institutiile publice, vor avea exact cat au nevoie. Nu se vor mai impiedica ei de niste votanti prapaditi.

 5. PSD, încă un semnal împotriva desființării Secției speciale. Marcel Ciolacu: Bine ar fi să facem SIIJ și mai funcțională / Echipa PSD care va negocia capitolul justiție din programul de guvernare
  9 noiembrie 2021
  PSD a dat azi, marți un nou semnal că NU vrea desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ).
  „Bine ar fi să facem SIIJ și mai functională”, a spus Marcel Ciolacu, la finalul primei runde oficiale de negocieri cu PNL și UDMR pentru formarea noului guvern.
  Reamintim că PSD s-a pronunțat public în repetate rânduri împotriva desființării Secției speciale, cerință a Bruxelles-ului, care era prevăzută printre prioritățile din programul de guvernare PNL-USR, alături de legile justiției, modificate de PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea.
  Întrebat de jurnaliști, la finalul discuțiilor, ce se va întreba cu legile justiției și cu desființarea Secției speciale, liderul PSD a spus că discuțiile pe capitolul Justiție din Programul de guvernare vor începe miercuri, iar din echipa de negociere a social-democraților vor face parte Robert Cazanciuc și Titus Corlățean.
  „Vor participa Robert Cazanciuc, Titus Corlătean, Maya Teodoroiu. Va fi o discuție mai amplă. Să lăsăm specialiștii pe justiție să răspundă. Am văzut cum a functionat justiția fără SIIJ și am văzut cum funcționează cu SIIJ. Bine ar fi să facem SIIJ și mai functională”, a spus Marcel Ciolacu.

  Astept cu interes urmatorul MCV si viitorul Raportul de Tara al Comisiei europene pentru Romania din Februarie 2022, ultimele au fost DEZASTRU!

 6. Jaful din averea publică se planifică rodnic de către PNL-PSD-UDMR.

  Prin revizuirea Constituției, hoția se legalizează!

 7. BAI TRADATORILOR ! AFISATI CE AM SCRIS !

 8. Cred ca nu suna bine: PNL – Economie &Finante: Virgil Popescu

 9. Când ajung și aia de la psd sa para destepti pe lângă tine. Citești lista de la PNL și ești fericit ca au ajuns ăștia de la psd lângă ei, sa le mai lumineze bezna din minte. Unde am ajuns…