G4Media.ro

NATO a expluzat 8 spioni ruși cu acoperire diplomatică

Sursa foto: Unsplash/ Peggy Anke

NATO a expluzat 8 spioni ruși cu acoperire diplomatică

NATO a expulzat opt cetățeni ruși acreditați pe lângă organizație, acuzându-i că sunt de fapt ”ofițeri nedeclarați ai serviciilor de informații”, transmite Reuters.

De asemenea, NATO a anunțat că a înjumătățit posturile alocate diplomaților ruși acreditați pe lângă organizația nord-atlantică, de la 20 la 10.

Un parlamentar rus a anunțat că Moscova va lua măsuri de retaliere.

Cu o zi în urmă, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, declarase că telaţia Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) cu Rusia se situează „în punctul cel mai de jos de la sfârşitul Războiului Rece”, Moscova devenind din ce în ce mai „agresivă” pe plan extern şi tot mai „represivă” pe plan intern.

„Cred că trebuie să conştientizăm că relaţia dintre familia transatlantică şi Rusia se află în punctul cel mai de jos de la sfârşitul Războiului rece”, a subliniat Stoltenberg într-o conferinţă susţinută la Universitatea Georgetown din Washington, unde efectuează o vizită oficială. (Sursa foto: Unsplash/ Peggy Anke)

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ar trebui sa-l invitati pe Putin mai des, sa-i aratati niste caldura. Asta i-a lipsit si asta-i motivul pt. care e ceea ce e. Tehnica JFK, 3 aprilie, 37 AD. (calculat de Newton)

  2. Ar trebui sa-l invitati pe Put*n mai des, sa-i aratati niste caldura. Asta i-a lipsit si asta-i motivul pt. care e ceea ce e.

    „Embrace the evil until remains just light”, zicea un baiat curajos. Era si-o pilda misto … Venise o celebritate la piatra unui pustnic …

  3. Sa vedem, Rusia cati spioni NATO va da afara.