G4Media.ro

Munţii Apuseni, incluşi de CNN în top 17 cele mai frumoase locuri…

sursa foto: Alerg

Munţii Apuseni, incluşi de CNN în top 17 cele mai frumoase locuri din Europa care merită descoperite în acest an: ”Urşii bruni şi lupii cutreieră dealurile în căutare de hrană, dar este nevoie de răbdare şi de un ochi ager pentru a-i observa”

Munţii Apuseni au fost incluşi de postul CNN într-un top cu 17 destinaţii din Europa care merită vizitate în acest an, informaţia fiind distribuită de Ministerul Turismului din România.

”Postul american de televiziune CNN a alcătuit o listă cu 17 destinaţii europene pe care le recomandă pasionaţilor de călătorii! Pe poziţia a treia se află Munţii Apuseni, un loc primitor, care poate oferi experienţa ideală pentru vacanţa de vară, având «temperaturi mai răcoroase şi poteci neaglomerate, prin păduri străvechi şi stânci de calcar», a transmis, vineri, MInistrul Turismului, pe pagina de Facebook.

”Urşii bruni şi lupii cutreieră dealurile în căutare de hrană, dar este nevoie de răbdare şi de un ochi ager pentru a-i observa. Alpiniştii pot încerca diferite trasee de via ferrata, care pornesc de pe malul râului aflat la sud de satul Vadu Crişului”, relatează jurnaliştii CNN.

Topul include destinaţii şi din ţări precum Spania, Norvegia, Portugalia, Italia, Franţa sau Grecia.

sursa: News.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Hai la plimbare, sa vedem ursi și lupi in cautare de hrana. Poate fi un refren .

  2. România este frumoasa și asta este realitatea!
    In ceea ce privește CNN la “ochiul ager” ar trebui sa se adauge și “o buna condiție fizica” pentru ca sa te poți îndepărta rapid de urs, după ce îl vezi cu ochiul ager!