G4Media.ro

Municipiul Lugoj intră în carantină la miezul nopții după ce situația COVID-19…

Municipiul Lugoj intră în carantină la miezul nopții după ce situația COVID-19 a escaladat în localitate/ Incidența în județul Timiș a ajuns la 5,99

Municipiul Lugoj intră în carantină la miezul nopții după ce situația COVID-19 a escaladat în localitate, informează Departamentul pentru Situații de Urgență. Incidența în județul Timiș a ajuns, vineri, la 5,99 infectări la 1000 de locuitori:

  • ”În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Timiș, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis în data de 20.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru municipiul Lugoj , Județul Timiș. Carantina intră în vigoare din această noapte, 21.11.2020, de la ora 00:00”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cred ca e ultima localitate care va intra in carantină pana pe 7 decembrie! Deja, daca bagi de mâine incolo carantină, pt două săptămâni, va fi mult mai greu cu alegerile!

  2. Păcat se aproba carantina „pe genunchi”. La vot sa se ducă ei, ca oricum nu contează cine câștiga. Tara asta nu se mai face bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.