G4Media.ro

Municipiul Iași se înfrățește de 1 Decembrie cu municipiile Bălți și Hâncești,…

Foto: Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Municipiul Iași se înfrățește de 1 Decembrie cu municipiile Bălți și Hâncești, din Republica Moldova

Ziua Națională a României va fi marcată în acest an la Iași printr-o serie de manifestări oficiale de tradiție, ceremonialuri militare și religioase, masa tradițională, dar și prin deschiderea amenajărilor specifice organizate de Primăria Municipiului Iași cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. În Sala „Vasile Pogor” a Palatului Roznovanu va avea loc ceremonia semnării oficiale a documentelor de înfrățire a Municipiului Iași cu municipiile Bălți și Hâncești din Republica Moldova, transmite Radio Chișinău, citat de Rador.

„Municipiul lași este strâns legat de orașele Moldovei lui Ștefan cel Mare prin istoria comună, tradiții, limbă și trăire românească. Evenimentul urmărește întărirea acestor legături prin încheierea de parteneriate și înfrățiri între orașele noastre și inițierea de schimburi culturale, economice, academice, sportive, turistice”, se arată într-un comunicat al Consiliului Local Iași.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Mai repede ca nu am curent ca sa mai postez.

  2. Ar trebui ca Municipiul Iasi sa se Infrateasca si cu Orasul Cernauti . Si de trimis Ajutoare , Oamenilor din Cernauti .

  3. Da era foarte important de stiut. Multumim pt informare.