G4Media.ro

Municipiul Constanţa, fără apă caldă, timp de două săptămâni

Sursa foto: Pixabay

Municipiul Constanţa, fără apă caldă, timp de două săptămâni

Constănţenii ale căror locuinţe sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare nu vor avea apă caldă la robinete timp de două săptămâni, începând de marţi. Sistarea este necesară pentru derularea lucrărilor de modernizare a reţelei, informează Primăria Municipiului Constanța, transmite Rador.

Reprezentanţii municipalităţii transmit că în această perioadă se află în faza de executare lucrări importante de investiții pentru modernizarea rețelei de transport a agentului termic primar, având totodată în lucru proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice și termice cât și de modernizare a rețelei de distribuție a agentului termic secundar.

„Având în vedere că în această perioadă, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor de producere a energiei termice din CET Palas și a celor de transport și distribuție aflate în administrarea TERMOFICARE CONSTANȚA SRL fiind totodată necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiții de modernizare a rețelei de transport a agentului termic primar, vă informăm că în perioada 16.08.2022-31.08.2022 va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanța.

Vă asigurăm că toate eforturile depuse de municipalitate împreună cu cei doi operatori locali de termoficare sunt îndreptate în direcția realizării unui sistem performant de alimentare centralizată cu energie termică, care să asigure constănțenilor confortul termic dorit, la un preț accesibil și cu un impact minim asupra mediului, ca efect al proiectelor de investiții în curs de derulare și de perfomanța noilor tehnologii din domeniu.

Pentru că toate aceste lucrări necesare creează și un disconfort generat de lipsa apei calde în perioada indicată, ne cerem scuze constănțenilor afectați și vă asigurăm că toate părțile menționate mai sus sunt implicate în găsirea celor mai eficiente soluții pentru îmbunătățirea serviciului de furnizare a energiei termice către constănțeni“, se arată în informarea transmisă de Primărie.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Sistemul centralizat e pe moarte.

  2. Jale, sa lase dreaq investitii, reparatii sa fie apa calda ca tot nu o foloseste boborul, „sa miroase frumos in atobuz”… 😁😁😁

  3. Montati-va centrale de apartament.
    Ai apa calda si incalzire cind si cit vrei tu, nu cind si cit vor ei, si platesti cit consumi tu nu cit vor ei…
    Ceva mai simplu de atit nici ca se poate !

    • Pacat ca trebuie sa primesti aviz de la RADET pentru debransare. Ca asa e in capitalismul mioritic: nu prea iti doresti concurenta reala, ca na, daca toata viata ai frecat menta la stat e greu sa devii competitiv brusc.