G4Media.ro

Mouratoglou după mesajul de susţinere postat de Cahill: Toţi cei care o…

sursa foto: Facebook/ Simona Halep

Mouratoglou după mesajul de susţinere postat de Cahill: Toţi cei care o cunosc pe Simona ştiu că ea sigur nu a luat cu intenţie vreo substanţă interzisă

Antrenorul Patrick Mouratoglou i-a mulţumit, duminică, lui Darren Cahill pentru mesajul de susţinere a Simonei Halep după ce sportiva a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, relatează news.ro.

„Mulţumesc, Darren. Toţi cei care o cunosc pe Simona ştiu şi că ea, în mos sigur, nu a luat cu intenţie vreo substanţă interzisă”, a comentat Mouratoglou la mesajul de pe Instagram al lui Cahill.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a transmis duminică un mesaj de susţinere pentru fostul lider WTA, prin intermediul unei reţele de socializare. Cahill este sigur că Simona nu a luat cu bună ştiinţă o substanţa interzisă.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Pai da!
  Dar cum se face că nimeni nu i-a adus Simonei atâtea probleme câte a creat Mouratoglou într-un timp atât de scurt?

 2. Echipa lui Mouratoglou pare o nebuloasa, doar gargara, nu este asa de profesionista dupa cum isi fac reclama!
  La pomul laudat sa nu te duci cu sacul!

 3. Vorbește cu nevasta-ta Muratoglule. Vezi ce zice. Ați vrut s-o omorâți pe Simo? Substanta aia provoacă infarct și accident cerebral. Asta vroiați, sa moara pe teren? Cerem ancheta penala la Academia Muratoglu și pentru medicul din staff, medic pus tot de Muratoglu.

 4. Să fim cu HalEPO solidari ?

 5. Cine oare, cine oare?!!
  Daca Simona NU a luat cu buna stiiinta o substanta interzisa(si tind sa o cred pe Virgini Ruzici), atunci CINE Muratogloule i-a administrat-o de-a ajuns in corpul Simonei, Duhul Sfant, cumva?!
  Sau vreo „sfanta”??!!!!

 6. „Toţi cei care o cunosc pe Simona ştiu şi că ea, în mos sigur, nu a luat cu intenţie vreo substanţă interzisă”, a comentat Mouratoglou.
  Pai, atunci, RESPONSABILII trebuie sa ii cautam printre cei care au acces la ceea ce baga Simona in ea: alimentatie, medicatie.
  Adica:
  1. I-au fost administrate substanțe „ascunse“ în medicație sau alimentație.
  Cineva din stafful ei, deci care avea acces la alimentația sau medicamentația sa, i-a strecurat, fără ca Simona Halep să știe, și această substanță, pentru a-i mări performanțele sportive și implicit sumele de bani câștigate de pe urma concursurilor. Ori a păcălit-o că medicamentul respectiv este inofensiv.
  3. Cineva din stafful ei a pârât-o la WADA.
  Există informația că Simona Halep a fost supusă unei proceduri speciale(test inteleigent”, adica test TINTIT, a spus Sefa Agentiei antidoping din Romania) pentru depistarea substanței în corp. Ea a trecut fără probleme de nenumărate teste antidoping normale, astfel că, acum, ar fi fost supusă unui test SPECIAL, capabil să detecteze (FIX) Roxadustatul. În acest caz, cineva care a fost sau care este în stafful ei a pârât-o la WADA, iar acea persoană ar fi cea care a „trădat-o” pe Simona, după cum chiar EA s-a exprimat în Comunicatul oficial.

  Tu, ce spui, Muratogloule, ca cam taci chitic pe subiect, un cuvant nu spui despre CUM o fi ajuns Roxadustatul in corpul Simonei?!!!
  Uitati-va la Muratoglou ca NU pune deloc intrebarea: CUM a ajuns Roxadustatul in corpul Simonei cea ultramega-corecta!
  De ce oare tace chitic Muratoglu si NU spune nimic depsre aceasta INTREBARE fundamentala: CUM a ajuns, Muratogloule, Roxadustatul in corpul Simonei, ti-ai pus INTREBAREA asta, daca tot o lauzi ca e ultramega super corecta?!!!?!!!!

 7. Grecul hoţ a răsucit-o la cioc să îşi lase bărbatul, i-a luat banii şi a lăsat-o cu ochii în soare.

 8. Muratoglu are nume turcesc si are multe bile negre. A fost poate razbunarea lui Serena pentru durele critici primite de la Ion Tiriac. Totul este posibil.