G4Media.ro

Moțiunea USR împotriva ministrului de Interne, votată miercuri în Camera Deputaților/ Bode:…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Moțiunea USR împotriva ministrului de Interne, votată miercuri în Camera Deputaților/ Bode: ”Nişte analfabeţi funcţionali încearcă mă denigreze, mă răstignesc în piaţa publică”

Camera Deputaţilor urmează să dea, miercuri, votul asupra moţiunii simple împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, depusă de USR şi care a fost dezbătută luni în plen, transmite Agerpres.ro.

Semnatarii moţiunii „România merită mai mult decât hoţi în funcţii publice” susţin că, prin acest demers, au urmărit să atragă atenţia asupra „întârzierii nepermise într-o funcţie guvernamentală a unui om care nu o merită”, aşa cum „nu-şi merită titlul academic” sau „respectul oamenilor care au muncit cinstit în România”.

„Aflat în situaţia stranie de a se prezenta în faţa românilor şi a întregii lumi cu un şef al Poliţiei dovedit hoţ, Guvernul României e obligat să ia măsuri pentru repararea demnităţii instituţiilor sale democratice. Scopul prezentei moţiuni este acela de a atrage atenţia asupra întârzierii nepermise într-o funcţie guvernamentală a unui om care nu o merită, aşa cum nu-şi merită titlul academic sau respectul oricărui om care a muncit cinstit în această ţară. Încă-ministrul de Interne Lucian Bode nu numai că refuză să îşi asume responsabilitatea pentru propriile fapte, dar, cu un insultător tupeu, încearcă să mute discuţia pe un teren al banalelor schimburi de replici politice. În paralel, declanşează o ofensivă juridică dublată de o campanie mediatică menită să prezinte o realitate parţială, mincinoasă şi, pe alocuri, de-a dreptul ridicolă”, se afirmă în textul moţiunii.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis, în cadrul dezbaterilor, că moţiunea simplă depusă împotriva sa reprezintă „un atac politic concertat”, iar acuzaţiile de plagiat privind teza de doctorat nu au legătură cu realitatea şi „nişte analfabeţi funcţionali” încearcă să îl denigreze şi îl „răstignesc în piaţa publică” cu privire la parcursul academic şi profesional.

„Astăzi, nişte analfabeţi funcţionali încearcă mă denigreze, mă răstignesc în piaţa publică cu privire la parcursul meu academic şi profesional, unii care nu ştiu să-şi întocmească un CV, care au absolvit o facultate în doi ani sau care se bâlbâie când au de dat explicaţii despre cum şi-au dobândit diplomele de studiu. În 2018, respectând absolut toate reglementările şi standardele în vigoare atunci, rapoartele de similitudine, antiplagiat ale Univesităţii Babeş – Bolyai, la rapoartele membrilor comisiei de susţinere, în urma susţinerii publice, teza mea a primit calificativul foarte bine şi distincţia magna cum laude”, a susţinut ministrul.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

26 comentarii

 1. mai bode daca nu e copiata teza matale,ia treci intr-o camera cu un birou,un scaun, hartie si un pix si scrie din nou macar un capitol din faimoasa teza de „doftorat”a lui matale!poti?am mari indoieli !

 2. Savantul Bode!

 3. Pai teza a primit calificative bune pt ca nu a fost scrisa de Bode. Exact asta e problema ridicata de „analfabetii functionali”. Dar oare cum se numeste un individ care poate sa articuleze sintagma „analfabet functional” fara sa inteleaga ce inseamna?

 4. La munca, gata cu vaicareala, specialii de lux au nevoie de bani

 5. … Iar Ciurca si Bude striga analfabetii functionali. Normal!

 6. Într-o societate normala. Sunt denigrați daca nu vor să plece!

 7. Hotul striga hotii !
  Bode ai curaj sa ceri un test PISA ,cel care-l dau copiii ?

 8. Wow ! Nu era mai bine sa stea in banca lui ? Doar se stie ca plagiat = furt !

 9. Bode știe că sunteți atât de proști, încât veți vota PNL din nou, cam 20.8%, indiferent cât vă fură.

  • Oamenii au votat pnl/Johannis din disperarea indusa de propaganda hashtag rezist-usr. Daca electoratul ar gandi, poate ar iesi ceva bun, dar este greu sa gandesti si sa nu fii influentat cand vezi peste tot mizerii de tipul „cine nu voteaza X este bolsevic/rusnac/platit de Putin sau Dragnea”. Iti trebuie educatie pentru a rezista propagandei auriste-useriste. Noroc cu succesul programului #RomaniaEducata condus de generalul TaceSiFace.
   PS: daca in anii 2016-2019 indrazneai sa spui ceva rau de Johannis/Pdl, imediat iti luai placute sau erai trimis la Dragnea. Asta ca sa intelegi cum functioneaza si este alimentata de bani si interese masinile de propaganda (auriste, sosociste, useriste).

 10. Tupeu maxim la plagitor.

 11. „Analfabeți funcționali” – când ești prea prost și vorbești românește stricat dar îi denigrezi pe ceilalți. Ar fi amuzant dacă prostălăul ar fi ministru în Togo, dar așa e doar trist.

 12. Prostul nu e prost destul, daca nu e si…!
  Te doare capul cu asemenea specimene… care mai au pe mana fraiele tarii.

 13. Tipic PSD si PNL. Hotul striga hotul…

 14. bode , du-te domle d r eak u !
  ca sa pricepi .

 15. BODE=HOT dovedit

 16. „Doctorul” analfabet Bode se umfla in pene pentru ca stie ca toti politrucii carora li se adreseaza, acolo in Palatul Parlamentului sunt ca si el: analfabeti functional, „doctori” plagiatori!
  Zilele trecute a avut loc la Ateneul Roman Gala Cercetarii 2023, organizata de Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii.
  Nici unul dintre „doctorii” care populeaza Politica romaneasca nu a fost macar prezent!
  In prezentarea evenimentului, pe site-ul MCID, spune:
  „România dezvoltă, concentrează și conectează excelența la frontiera științifică.
  Excelența românească în cercetare schimbă lumea. E timpul să o recunoaștem aici, acasa.
  Prin Gala Cercetării Românești, Ediția I (2023) începem o tradiție de recunoaștere la cel mai înalt nivel a meritelor celor care proiectează și construiesc viitorul României și al lumii. De multe ori, talentul românesc este recunoscut peste hotare. Suntem datori să le transmitem cercetătorilor români din elita lumii că ne fac mândri.”

  Intr-adevar, statul român a „căutat” vârfurile româneşti din cercetare la nivel global şi a oferit premii celor mai spectaculoase proiecte, din domenii precum inteligenţa artificială sau tratamentul bolilor neuropsihiatrice şi al cancerului, derulate de cercetatorii romani in echipe in special din SUA la Stanford, MIT şi Harvard…
  „Mandri ca suntem romani”….

 17. analfabetul funcțional striga analfabeții funcționali ! e o vorba veche !

 18. Bode = tupeu de borfas FSN-ist !

 19. Analfabetul functional Bode spune despre altii ca ar fi analfabeti functionali, mie imi suna similar cu hotul striga hotii.

 20. „analfateti functionali”?! Hahaha, poate analfabeti functional, dottore bode. Cine a scris doctorate, lumea te vede.

 21. Unde era plagiatorul răstignit, nu mai bine ii ridicam o statuie?

 22. Mare do bitoc, măcar să tacă din gură, și cu musca pe căciulă și cu gura mare.

 23. Sariti!ma ataca muritorii!eu sunt zeus!du-te ba,tarane!