G4Media.ro

Moşteanu: E exclus ca USR să îl susţină pe Ciucă la prezidenţiale.…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Moşteanu: E exclus ca USR să îl susţină pe Ciucă la prezidenţiale. În momentul în care PNL este împreună cu PSD la guvernare, am părea schizofrenici să mergem să susţinem candidatul PNL. Totuşi, suntem oameni cu mintea la noi

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a declarat marţi că este exclus ca USR că îl susţină pe liderul PNL Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, el precizând că În momentul în care PNL este împreună cu PSD la guvernare, ar părea schizofrenici să meargă să susţină candidatul PNL. ”Totuşi, suntem oameni cu mintea la noi”, a mai spus Moşteanu, transmite News.ro.

”PNL înţeleg că a decis şi candidatul este Ciucă. Dacă mă întrebaţi pe mine, Ionuţ Moşteanu, acum, e exclus ca USR că îl susţină pe Ciucă. Treaba PNL-ului ce va face. (..) În momentul în care PNL este împreună cu PSD la guvernare, am părea schizofrenici să mergem să susţinem candidatul PNL. Totuşi, suntem oameni cu mintea la noi”, a spus Ionuţ Moşteanu într-o conferinţă de presă, întrebat dacă USR ar putea să susţină candidatul PNL la alegerile prezidenţiale din toamnă.

El a precizat că ”pe PNL pare că i-a costat foarte mult această îmbrăţişare a cobrei PSD”.

”Pentru trei, patru locuri de europarlamentari în plus, pe listele comune, Falcă, Virgil Popescu, Hava şi cine mai sunt acolo, la final, au pierdut 6 Consilii Judeţene şi câteva oraşe mari pe care le controlau de ani de zile”, a subliniat Moşteanu.

”Toată lumea pare că vorbeşte despre USR, dar este important să vă uitaţi şi la PNL. 6 consilii judeţene pierdute de un partid la o singură rundă de alegeri, mie mi se pare un dezastru, dar acolo la domnul general pare că e linişte şi veselie, deşi tehnic s-au dus în cap, au cedat aceste consilii judeţene doar pentru câteva locuri călduţe de auroparlamentari”, a mai comentat reprezentantul USR.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. USR trebuie sa aiba candidat propriu la prezidentiale chiar daca pierde chiar daca castiga, nu inteleg de ce se pune problema sa sustina un candidat PNL.