G4Media.ro

Moş Crăciun se pregăteşte să aducă jucării şi cadouri copiilor din întreaga…

Sursa Foto: Pexels.com

Moş Crăciun se pregăteşte să aducă jucării şi cadouri copiilor din întreaga lume. Cum poate fi urmărit online traseul său

Ciorapii au fost agăţaţi cu grijă, fursecurile şi paharul cu lapte au fost aşezate lângă bradul împodobit, ceea ce nu poate însemna decât că Moş Crăciun va sosi în curând cu sania lui plină de jucării, transmite News.ro

Spre deosebire de Crăciunurile de odinioară, îl putem urmări pe Moş Crăciun şi renii săi pe măsură ce vin în metropole, dar şi în sate uitate de lume.

Moş Crăciun va călători 510.000.000 de kilometri, în ziua de Ajun, la o viteză fabuloasă de 10.703.437,5 km/h. Presupunând că în fiecare gospodărie există trei copii, Moşul ar trebui să facă 233.000.000 de opriri.

El trebuie să viziteze 390.000 de case pe minut şi, în urma efortului, va fi consumat aproximativ 71.764.000.000 de calorii.

Prima oprire a lui Moş Crăciun va fi Republica Kiribati, 32 de atoli din Oceanul Pacific, înainte de a face înconjurul lumii.

Aşa cum a făcut-o timp de peste şase decenii, Comandamentul nord-american de apărare aerospaţială (NORAD) – o organizaţie comună a SUA şi Canade – îl va urmări pe Moş Crăciun de Crăciun. Tradiţia a început dintr-o glumă în 1955, dar de atunci a rămas o misiune îndrăgită.

NORAD nu începe să îl urmărească pe Moş Crăciun până când radarele lor nu îi anunţă că Moş Crăciun a luat zborul în ajun de Crăciun. Puteţi urmări mişcările lui Moş Crăciun în întreaga lume pe site-ul NORAD

Google va începe, de asemenea, să îl urmărească pe Moş Crăciun în jurul orei 08.00.

Spre deosebire de balonul care a pătruns în spaţiul aerian al SUA la începutul acestui an, se aşteaptă ca Moş Crăciun să călătorească în siguranţă şi în condiţii de securitate de Crăciun, potrivit Pentagonului.

„Sunt sigur că va fi la timp şi la locul potrivit pentru Crăciun”, a declarat săptămâna trecută secretarul de presă al Pentagonului, generalul-maior Patrick Ryder.

Cu toate acestea, s-ar putea să nu găsească prea multă zăpadă atunci când va ajunge, după ce în întreaga lume s-au înregistrat temperaturi ridicate pentru această perioadă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...